Trhlina

Jozef Karika

SVK Slovensky IKAR2016/10

Kniha: Trhlina - Jozef Karika
Katalógové číslo: 275356 viac »
Ušetríte až 1,66 € z bežnej ceny 14,90
A navyše získate 13 vernostných bodov
13,24
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Trhlina

Táto kniha vznikla zvláštnym spôsobom...

Po vydaní mysteriózneho trileru Strach sa autorovi ozval človek, ktorý mu vyrozprával naozaj desivý príbeh. Jozef Karika jeho rozprávanie zaznamenal, mnohé tvrdenia overil, doplnil o vlastné zistenia a spracoval do knihy, ktorú máte pred sebou.

Na jej stránkach rozmotáva veľmi tajomný, tragický a hrôzostrašný prípad. Zároveň poodhaľuje jednu z najväčších záhad Slovenska – nevysvetliteľné miznutie ľudí v pohorí Tribeč.

Legenda, zámerná mystifikácia alebo desivá skutočnosť? Túto otázku si kladie aj autor. Predkladá strhujúci hororový príbeh a necháva na čitateľovi, aby našiel odpoveď.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
275356
Názov
Trhlina
EAN/ISBN
9788055151465
Forma
Viazaná
Autor
Jozef Karika
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/10
Rozmer
200×125×30 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(2)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
29.10.2016 12:06:12

Fakt, že je kniha zmesou niekoľkých dokázateľných faktov a nahrávok rozprávania skutočného človeka (pokiaľ sa teda zhodneme, že si to autor nevymyslel úplne celé, čo sa nedá úplne vylúčiť), jej dáva akýsi zvláštny rozmer. O to väčšmi, že je samotná Igorova výpoveď veľmi mätúca, neuveriteľná a... hororová. Musím oceniť, že v Trhline nikto nasilu nepodsúva svoju pravdu, je na čitateľoch, aby sa zo všetkých informácií nejako vymotali. Štýl, akým je podané Igorovo rozprávanie, si ma získal. Je jednoduchý a stručný, do knihy sa dá rýchlo začítať. Nechýbajú vtipné ironické postrehy či občasné nadávky, ktoré vhodne dopĺňajú Igorov prejav. Realistický dojem dotvárajú i ďalšie veci, od žilinského prostredia, cez nenásilné odkazy na Hru o tróny, až po fakt, že sa Igor venuje blogovaniu. No a k tomu všetkému sa postupne pridávajú rôzne nevysvetliteľné a desivé záležitosti... Osobne som k príbehu pristupovala (a pristupujem) ako k čistej fikcii s nezvyčajným pôvodom a spracovaním. Ani takýto prístup však nemal negatívny vplyv na jedinečnú, desivú atmosféru. Trhlina je naozaj pútavé čítanie s niekoľkými originálnymi prvkami. Rozhodne ju odporúčam fanúšikom mysteriózna, záhad alebo tým, ktorých zaujme ukážka.


Sue 5 z 5
01.11.2016 12:06:08

Priznám sa, že toto je prvá kniha, ktorú som od autora čítala. Zaujal ma nevšedný námet, a tak som sa pustila do čítania. To, čo som dostala bolo viac ako som niekedy mohla očakávať. Priznám sa, že som mala problém čítať knihu po večeroch. Príbeh sa číta prakticky sám. Dlho som po dočítaní premýšľala, čo z neho je pravdivé a čo nie. Práve tento aspekt mi naháňal zimomriavky, tá nevedomosť čo je realita a čo iba fikcia. Veľmi sa mi páčia autorove zásahy do deja. Je to nefalšovaný horor, ktorý vás donúti báť sa. Ja som sa bála, možno až priveľmi, ale zato naozaj. Vedomosť, že všetky udalosti by mohli byť skutočné vyvolávali vo mne naozaj nepríjemný pocit. Kniha je naozaj skvelo napísaná a dobre vystavaná. Núti vás prevracať stránky, aby ste prišli príbehu na kĺb. Rozhodne to nie je posledná kniha, ktorú si od autora prečítam.


Hadva 5 z 5
20.02.2018 09:26:18

Super,ďalšia skvelá kniha od tohto autora.Čítala som od neho všetky a musím povedať že sú všetky skvelé.Po prečítaní tejto knihy presne viem,že pohorie Tríbeč nikdy nenavštívim....a zimomriavky keď ideme okolo neho zostanú navždy.