Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný.

Anne Lamottová

SVK Slovensky Citadella2016

Kniha: Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný. - Anne Lamottová
Katalógové číslo: 274541 viac »
Ušetríte až 1,28 € z bežnej ceny 6,30
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,02
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný.

KNIŽKA O TROCH ZÁKLADNÝCH MODLITBÁCH, ktoré vám pomôžu prekonať ťažké chvíle, vyriešiť každodenné problémy a žiť svoj život v plnosti Knihy Anne Lamottovej oslovujú čitateľov každého veku, pretože v nich o svojej viere a modlitbe rozpráva s neuveriteľnou nehou a vtipom. Autorka vám ponúka všetko, čo sa o modlení naučila a tieto poznatky zhrnula do troch pravdivých príbehov. Tri základné modlitby – prosba o pomoc, poďakovanie a schopnosť vážiť si svet okolo seba – dokážu pomôcť v akejkoľvek ťažkosti a umožnia vám prekonať ju. Autorka knihu pretkáva rozprávaním o tom, ako sa začala modliť, čo pre ňu tieto tri modlitby znamenajú, akým spôsobom jej v živote pomohli a ako ich postupne prijali aj jej blízki. Kniha Pane, pomôž mi je inteligentná a úprimná ako každá Lamottovej kniha. Verím, že si ju zamilujú všetci, ktorí sa s Anne Lamottovou stretli prvýkrát a poteší aj jej dlhoročných fanúšikov. ANNA LAMOTTOVÁ patrí medzi hŕstku spisovateliek, ktoré New York Times opakovane označuje za autorky bestsellerov. Žije v Severnej Karolíne a za tvorbu a kreatívny prínos jej bol nedávno udelený Guggenheimov grant. Sledovať ju môžete aj na jej stránkach: facebook.com/AnneLamott alebo twitter.com/AnneLamott "O modlení toho veľa neviem, ale myslím si, že je veľmi dôležité pripomínať ľuďom, aby sa modlili čo najjednoduchšie, od srdca. Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný. Anne Lamottová"
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274541
Názov
Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný.
EAN/ISBN
9788081820342
Forma
Brožovaná
Autor
Anne Lamottová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016
Rozsah
120
Rozmer
110×195
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pane, pomôž mi. Pane, ďakujem. Pane, si úžasný. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.