Feng-šuej pro kancelář

Wilking Kathrin

CZE Česky Eugenika2016/07

Kniha: Feng-šuej pro kancelář - Wilking Kathrin
Katalógové číslo: 274445 viac »
Ušetríte až 0,81 € z bežnej ceny 6,60
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,79
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Feng-šuej pro kancelář

Ako každé prostredie, aj to pracovné hrá veľmi významnú úlohu v našom živote. Nielen doma, ale aj v práci trávime čoraz viac času. Feng-šuej je dnes už všeobecne uznávané umenie, ako si zariadiť svoj domov, aby sme sa cítili dobre a prosperovali po všetkých stránkach. Prečo teda túto starovekú múdrosť neaplikovat aj na pracovisko? Vhodne usporiadaný priestor, poriadok na stole, príjemná kancelária – to všetko je predsa dôležité, aby sme nemali zbytočný stres, lepšie si organizovali úlohy a čas, aj aby sme dobre pôsobili na svojich klientov či iné pracovné návštevy. Autorka podrobne, dôkladne a zároveň zrozumiteľne vysvetľuje, ako sa pustiť do hodnotenia toho, ako vlastne máte, alebo mali by ste mať, kanceláriu zariadenú. Začína od umiestnenia pracovného stola, od voľby vhodného stola aj stoličky. Dostáva sa však aj k takým témam, ako kam si treba sadnúť pri dôležitom jednaní. Všetky typické feng-šuej prvky a pomôcky, ako pa-kua, svetové strany, päť elementov, vhodné farby, sektory miestnosti (deľba priestoru podľa životných oblastí), rôzne doplnky a typické feng-šuej predmety – s tým všetkým sa v tejto knihe zoznámite úplne prirodzene a postupne. Pod vedením autorky si tiež budete vedieť zostaviť svoj osobný profil, čiže aká je vaša povaha a čo je vhodné pre vás osobne. Feng-šuej totiž nemá len celkové zásady, ale je postavené práve na prispôsobení toku energie a celého priestoru tomu, aký je jedinec, ktorý daný priestor obýva alebo používa. Dôraz sa kladie aj na komunikáciu a spoluprácu s kolegami, nadriadenými, obchodnými partnermi a klientmi. Špeciálna kapitola je venovaná bohatstvu a úspechu, čo je jedna z hlavných tém feng-šuej. Na prosperitu treba predsa dbať pri zariaďovaní pracoviska ešte viac, ako pri zariaďovaní domu či bytu! Pre lepšiu predstavu a uplatnenie tohto učenia vo vlastnom živote nájdete v knihe plno ilustrácií.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274445
Názov
Feng-šuej pro kancelář
EAN/ISBN
9788081004629
Forma
Brožovaná
Autor
Wilking Kathrin
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/07
Rozsah
152
Rozmer
130×200
Hmotnosť
0,12
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
12%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Feng-šuej pro kancelář zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.