Svadba a iné slávnostné príležitosti

Sabína Zavarská

SVK Slovensky Plat4M Books2016/07

Kniha: Svadba a iné slávnostné príležitosti - Sabína Zavarská
Katalógové číslo: 274373 viac »
Ušetríte až 3,37 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 9 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Svadba

Svadba

Svadba je výnimočná udalosť v živote každej ženy. Pre každú nevestu by mal byť svadobný deň jedným z najkrajších dní jej… Zistiť viac...
9,53
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Svadba a iné slávnostné príležitosti

SVADBA A INÉ SLÁVNOSTNÉ PRÍLEŽITOSTI je nezvyčajná publikácia, ktorá nemá zastúpenie na našom trhu, i keď kníh s touto tematikou je isto viacero. Nie je len obyčajným návodom na použitie, i keď tu nájdete množstvo praktických tém k príprave svadby, cirkevných slávností, stužkovej a ďalších rodinných udalostí. Okrem rád, ktoré vám pomôžu vyriešiť nejednu dilemu okolo náročných príprav svadby a osláv, tu nájdete tipy na nezvyčajné, a pritom esteticky hodnotné svadobné pozvánky, výzdobu, pohostenie, mejkap, účesy a šaty nevesty, ale aj tipy na darčeky.

Budúce nevesty tu nájdu skvelý praktický návod, ako sa starať o svoje telo a vizáž, aby boli v deň D tými najkrajšími. Viete o tom, ako si pripraviť harmonogram krásy? Pomôckami, ktoré isto mnohí ocenia, sú aj svadobný bontón a svadobné zvyky, z ktorých rôzne tiež môžete zakomponovať do vašej životnej udalosti. Rady a odporúčania, i to, čo je potrebné vybaviť, tu nájdu aj snúbenci, ktorí plánujú obrad v zahraničí alebo si berú cudzinca.

Kniha Svadba a iné slávnostné príležitosti je originálnou a cennou aj vďaka obrazovému materiálu v hlavnej kapitole, venovanej svadbe. Zaujímavým momentom knihy, ktorý nepochybne ocenia všetci potenciálni čitatelia, je prelínanie sa nádherných atmosférických fotografií s realitou – odporúčaniami a povinnosťami, ktoré je treba vyriešiť, aby bola vaša svadba skutočne podľa vašich predstáv. A to po všetkých stránkach, i tej finančnej.

Svadobný fotograf je nesmierne dôležitou súčasťou každej svadby, preto sme sa rozhodli na ilustrovanie tejto knihy prizvať známeho svadobného a rodinného fotografa – Jána Plachého. Tento pán fotograf bol v roku 2014 zaradený medzi TOP 100 svadobných fotografov sveta a v tom istom roku získala jedna z jeho fotografií pozíciu medzi TOP 10 svadobnými fotografiami na svete v súťaži Hasselblad Masters. V publikácii máte možnosť vidieť mnohé z jeho najkvalitnejších diel.

Veríme, že atmosféru, ktorú knihe dodávajú vďaka svojej umeleckosti a originalite, oceníte a poteší vás – či už svadbu ešte len chystáte, alebo už ste svoj veľký deň zažili. Táto publikácia je ideálnym darčekom pre všetkých svadobných “čakateľov”.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
274373
Názov
Svadba a iné slávnostné príležitosti
EAN/ISBN
9788089642281
Forma
Tvrdá
Autor
Sabína Zavarská
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/07
Rozsah
308
Rozmer
135×190 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
26%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Svadba a iné slávnostné príležitosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.