Adventné a vianočné zamyslenia

Viliam Judák

SVK Slovensky 2008

Kniha: Adventné a vianočné zamyslenia - Viliam Judák
Katalógové číslo: 272193 viac »
1,44

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Adventné a vianočné zamyslenia

Úvod Ó chýr preblahý, ó čas predrahý ... , takto začína jedna z vianočných slovenských kolied, vyjadrujúc jedinečnosť tohto posvätného obdobia. A naozaj - atmosféra týchto dní nenechá nikoho z nás ľahostajným. Všetci, nazvime sa - ľudia dobrej vôle, chceme prežiť tieto neopakovateľné sviatočné chvíle v ich pôvodnom duchu a opravdivej radosti. Nevieme si síce predstaviť Štedrý večer bez tradičných jedál našich mám, vianočných koláčov a kolied, no pritom chápeme, že ide o viac. Vianoce slávime nielen z "tlaku" tradície, zo zotrvačnosti, ale predovšetkým preto, že Vianoce sú silou, ktorú do nich vložil svojím narodením sám Boh. Pretvárajú nás na ľudí, ktorí si uvedomujú, že existujú vyššie hodnoty. Boh vstúpil do ľudských dejín, a tak do života každého z nás, aby nás uistil, že mu na nás záleží, ba navyše, že nás miluje. Nechápať Vianoce takto by znamenalo riskovať to, že sa svojou nedôslednosťou sami ochudobníme. Milí priatelia, kresťanské slávenie vianočných sviatkov je nevyhnutné preto, aby Boh mohol tajomným spôsobom aj prostredníctvom nás priniesť na tento svet viac porozumenia, ľudskosti, tolerancie, odpustenia, to znamená viac lásky. Dúfam, že niekoľko myšlienok na nasledujúcich stránkach publikácie, ktorú držíte vo svojich rukách, bude aspoň skromným príspevkom pre opravdivé kresťanské prežitie tohto milostivého času.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
272193
Názov
Adventné a vianočné zamyslenia
EAN/ISBN
9788089231164
Forma
Brožovaná
Autor
Viliam Judák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
106
Rozmer
114×165
Hmotnosť
0,10
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Adventné a vianočné zamyslenia zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.