Slovensko-anglická terminológia verejného zdravotníctva

Cyril Klement,Roman F.N.Mezencev a kolektív

CZE Česky PRO2016/02

Kniha: Slovensko-anglická terminológia verejného zdravotníctva - Cyril Klement,Roman F.N.Mezencev a kolektív
Katalógové číslo: 265915 viac »
Ušetríte až 1,60 € z bežnej ceny 9,90
A navyše získate 8 vernostných bodov
8,30
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Slovensko-anglická terminológia verejného zdravotníctva

Publikácia je určená odborníkom zaoberajúcim sa problematikou zdravia obyvateľstva a svojim záberom vypĺňa veľkú medzeru v domácej odbornej literatúre. Pomáha správne interpretovať a používať vybrané definície v oblasti verejného zdravotníctva, epidemiológie, hygieny životného prostredia a výživy, hygieny detí a mládeže, vakcinológie, virológie, preventívneho pracovného lekárstva a toxikológie, ochrany zdravia pred žiarením, civilnej obrany a krízového manažmentu, ale aj súvisiacich laboratórnych disciplín, chemických analýz, molekulárnej biológie a mikrobiológie. Komplexnosť publikácie umocňujú heslá z oblasti štatistiky, ekonómie, práva či informačných technológií, ktoré súvisia s verejným zdravotníctvom a jeho medzinárodným charakterom. Unikátne je tiež uvedenie slovensko-anglických terminologických ekvivalentov. Anglická terminológia poskytuje základ slovníka pre mnohých pracovníkov verejného zdravotníctva, ktorí prichádzajú do kontaktu s medzinárodnými organizáciami. Viac ako 2400 hesiel prvej časti projektu spracoval kolektív odborníkov stručnou, ale výstižnou formou, so zameraním na modernú odbornú terminológiu. Projekt terminologického slovníka verejného zdravotníctva bude pokračovať ďalšími vydaniami, ako aj v elektronickom formáte.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
265915
Názov
Slovensko-anglická terminológia verejného zdravotn
EAN/ISBN
9788089057603
Forma
Viazaná
Autor
Cyril Klement,Roman F.N.Mezencev a kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2016/02
Rozsah
384
Rozmer
170×240 mm
Hmotnosť
0,63
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Slovensko-anglická terminológia verejného zdravotníctva zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.