Putovanie po štyroch krajinách

Peter Kršák

SVK Slovensky 2012

Kniha: Putovanie po štyroch krajinách - Peter Kršák
Katalógové číslo: 262606 viac »
9,93

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Putovanie po štyroch krajinách

Kniha formou malého cestovného zápisníka prezentuje kultúrno-historické dedičstvo Blízkeho východu. Celá kniha je poňatá ako farebná koláž zložená z kresieb architektonických pamiatok Arménska, Gruzínska, Turecka a Sýrie, doplnená fotografiami detailov stavieb a ukážkami písma (okrem latinky obsahuje arabské, grécke, gruzínske, arménske písmo a azbuku). Kresby pritom nie sú presnými fotografickými štúdiami daných miest, ale skôr uvoľnenými ilustráciami hraničiacimi s vedutami (v minulosti sa tak označovali pohľady na mestá) Ilustrácie sú doplnené textami encyklopedického charakteru, ktoré čitateľa v krátkosti oboznamujú s dejinami miest a stavieb na obrázkoch . Kniha tak vyznieva ako voľne ilustrovaná malá encyklopédia Blízkeho východu. Malý náklad a jej forma skôr pripomínajú bibliofíliu, čo bol aj jeden z hlavných zámerov autora a grafického dizajnéra.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
262606
Názov
Putovanie po štyroch krajinách
EAN/ISBN
9788089233540
Forma
Pevná
Autor
Peter Kršák
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
77
Rozmer
230×165
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Putovanie po štyroch krajinách zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.