Most do prístavu

Francine Riversová

SVK Slovensky Kumran2015/11

Kniha: Most do prístavu - Francine Riversová
Katalógové číslo: 260582 viac »
11,65

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Most do prístavu

Sága o zničujúcej cene slávy, spálených mostoch a nekonečnom Božom milosrdenstve.

Spálila všetky mosty, aby získala to, čo malo byť naplnením jej túžob. Teraz má však už len jedinú túžbu – vrátiť sa domov. V tejto strhujúcej a dlho očakávanej ságe o pokušení, milosrdenstve a bezpodmienečnej láske obľúbená autorka Vykúpenej lásky prináša široko poňatý a vynikajúco rozpovedaný príbeh.

HOLLYWOOD 1957. Pre tých, čo v Hollywoode niečo znamenajú, je Lena Scottová najvychytenejšou stúpajúcou hviezdou strieborného plátna od čias rýchleho vzostupu Marilyn Monroe. Len málo z nich vie, že jej skutočné meno je Abra. A ešte menej ľudí pozná cenu, ktorú musela zaplatiť, aby získala pocit, že je niekým. Pre pastora Ezekiela Freemana však Abra stále zostáva dievčatkom, ktoré si získalo jeho srdce v noc, keď ho našiel plakať opustené hneď po narodení pod mostom na predmestí Havenu. Zeke a jeho syn Joshua – Abrin najlepší kamarát – pozorujú, ako dospieva na exotickú krásku. Zeke však vie, že okolnosti Abrinho narodenia zanechali jazvy hlboko v jej srdci, jazvy, v dôsledku ktorých ľahko podľahla zvodom šarmantného podvodníka, ktorý ju zlákal do hollywoodskej továrne na sny. Zdá sa, že Haven je od Hollywoodu nenávratne vzdialený, a Abra rýchlo zvládne to, čo sa od ambiciózneho dievčaťa so žiarivými očami očakáva. Prineskoro spoznáva, aká zničujúca môže byť cena slávy.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
260582
Názov
Most do prístavu
EAN/ISBN
9788089487660
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Francine Riversová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
376
Rozmer
155×235 mm
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Maruška 3 z 5
29.05.2017 13:17:42

Pri tejto knihe som plakala, všetko som prežívala s Abrou a dúfala že po všetkom čo si v živote preskákala nájde svoje šťastie. Božie milosrdenstvo je nekonečné.