Banda zlodejov

Ignác Milan Krajniak

SVK Slovensky Kniha do ucha,s.r.o.2015/11

Kniha: Banda zlodejov - Ignác Milan Krajniak
Katalógové číslo: 259631 viac »
Ušetríte až 1,31 € z bežnej ceny 12,90
A navyše získate 11 vernostných bodov
Kolekcia titulov: Mafia na Slovensku

Mafia na Slovensku

Romány inšpirované skutočnými udalosťami, či len fikcia odohrávajúca v mafiánskom prostredí, literatúra faktu - žiaľ, kn… Zistiť viac...
11,59
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Banda zlodejov

V tejto knihe vystupujú reálne osoby, firmy aj politické strany.

Z politikov je to napríklad Robert Fico, Ján Figeľ, Béla Bugár alebo Radoslav Procházka. Dočítate sa o histórii podnikateľských skupín, ako sú Penta alebo Lexovci. Témou knihy sú aj prepojenia oligarchických štruktúr na politické strany,napríklad na Smer, KDH alebo Sieť.

Každý čitateľ v tejto knihe nájde odpovede na nasledujúce otázky: 1. Kto bol krstným otcom majetkového prevratu po roku 1989? 2. Ako začínali najvplyvnejší slovenskí oligarchovia? 3. Kto zbohatol na priamych predajoch štátneho majetku a kto na kupónovej privatizácii? 4. Aký bol príbeh najnebezpečnejšej slovenskej finančnej skupiny Penta? 5. Prečo prišli o svoje peniaze malí akcionári VÚB Kupónu, Slovenskej poisťovne a VSŽ? 6. Ktorí oligarchovia ovládajú slovenské médiá? 7. Kedy sa stali oligarchovia silnejšími, ako sú slovenskí politici? 8. Ktorí oligarchovia ovládajú slovenské politické strany?

V tejto knihe sa dozviete, ako sa dobré vzťahy z čias komunizmu premenili na peniaze. Ako sa potom tieto peniaze premenili na moc. A ako sa táto moc znovu a znovu mení na ďalšie peniaze. Na Slovensku totiž vznikol uzavretý okruh politiky a peňazí. Vďaka tomuto kolobehu moci a peňazí sa Slovensko postupne zmenilo zo štátu, kde majú všetci ľudia nádej na spravodlivosť, na akúsi bandu veľkých zlodejov. Táto kniha má čitateľovi pomôcť pochopiť, ako sme sa dostali do situácie, že na Slovensku opäť vládne partia nedotknuteľných a privilegovaných.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259631
Názov
Banda zlodejov
EAN/ISBN
9788097212605
Forma
Brožovaná
Autor
Ignác Milan Krajniak
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
192
Rozmer
155×225
Hmotnosť
0,26
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Banda zlodejov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.