Hriechy otca

Jeffrey Archer

SVK Slovensky MOTÝĽ2015/11

Kniha: Hriechy otca - Jeffrey Archer
Katalógové číslo: 259014 viac »
Séria kníh: Kronika rodu Cliftonovcov
Kronika rodu Cliftonovcov
Titul je zaradený v tejto sérii
10,43

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Hriechy otca

Majstrovské dielo Kronika rodu Cliftonovcov je viacgeneračná sága. Po prvej časti Len čas ukáže prichádza veľkolepé pokračovanie Hriechy otca. 

Bolo to len pár dní pred tým, ako Británia vyhlásila vojnu Nemecku. Harry Clifton sa pridáva k posádke obchodnej lode, len čo si uvedomí, že si Emmu Barringtonovú nikdy nebude môcť vziať. Dúfa, že sa jeho odchodom zmiernia následky rodinného škandálu. Keď loď potopí nemecká ponorka, Harryho spolu s hŕstkou námorníkov zachráni parník Kansaská hviezda, na ktorom sa plaví aj ťažko zranený Američan Tom Bradshaw. V tú noc, keď Bradshaw zomiera, sa Harry chopí príležitosti, a keďže chce pochovať vlastnú minulosť, berie na seba jeho identitu. Po príchode do Ameriky ho zatýka polícia za vraždu brata Toma Bradshawa. Obvinený a odkázaný sám na seba nemá ako dokázať svoju skutočnú totožnosť. Harry je pripútaný k minulosti, horšej ako tá, ktorú opustil, a predurčený na budúcnosť, o ktorej sa mu ani nesnívalo...

JEFFREY ARCHER je vo svete známy mnohými románmi. Najúspešnejší zo všetkých je román Kain a Ábel, ktorý vyšiel v našom vydavateľstve. Archerovým najnovším dielom, ktorého prvá časť vyšla pod názvom Len čas ukáže, je Kronika rodu Cliftonovcov. Tretia časť vychádza pod názvom Rodinné tajomstvo v roku 2016.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
259014
Názov
Hriechy otca
EAN/ISBN
9788081640704
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Jeffrey Archer
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/11
Rozsah
312
Rozmer
140×205 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
19%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hriechy otca zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.