Švéd

Triler zo zákulisia tajných služieb

Robert Karjel

SVK Slovensky Albatros Media2015/10

Kniha: Švéd - Triler zo zákulisia tajných služieb - Robert Karjel
Katalógové číslo: 258688 viac »
Ušetríte až 2,18 € z bežnej ceny 9,40
A navyše získate 7 vernostných bodov
7,22
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Švéd

Triler zo zákulisia tajných služieb

Strhujúci triler od profesionálneho vojaka! Ako ďaleko je možné zájsť v boji proti terorizmu? Ako spolu súvisí thajská vlna cunami, strieľanie v americkej Topeke a medzinárodný boj proti terorizmu?

Román Švéd prináša napínavé čítanie, ktoré sa na pozadí rýchlej akcie dotýka aj zásadných mravných otázok našich čias. Autor Robert Karjel je profesionálny vojak, ako jediný Švéd prešiel výcvikom v amerických námorných silách a ako pilot vojenského vrtuľníka sa zúčastnil aj na misii v Afganistane. Jeho prekvapivo kvalitný debut vyvolal na Frankfurtskom knižnom veľtrhu senzáciu a vzbudil záujem vydavateľov na celom svete.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
258688
Názov
Švéd
Podnázov
Triler zo zákulisia tajných služieb
EAN/ISBN
9788025904466
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Robert Karjel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/10
Rozsah
320
Rozmer
130×200 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
23%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Marek 4 z 5
20.11.2017 21:58:21

Keď bývalý šéf tajnej švédskej služby vyšle svojho ex-zamestnanca ako poradcu do Spojených štátov, neveští to nič dobré. Ernst Grip má zistiť totožnosť väzňa, ktorého držia v cele na malom ostrove v Indickom oceáne. Naozaj, ako súvisí krádež umeleckých diel, nešťastie, čo spoji preživších po thajskej vlne cunami a brutálna streľba v jednom americkom meste? Všetky udalosti sa nakoniec spoja do jedného prekvapujúceho záveru. A naozaj , rozuzlenie, ktoré už čakáte na posledných stranách nepríde. Príde naozaj až v poslednom odstavci, po ktorom čitateľ spätne pochopí sled udalosti a vzťahy jednotlivých postáv. Kniha sa na môj vkus rozbiehala trochu pomalšie, ale po jednej tretine naberie výborný spád. Nedá sa v knihe so všetkým súhlasiť, ale morálne otázky sú stále vystupujúce a ťarcha zodpovednosti za činy hlavného hrdinu, je prítomná v celom deji. Či sa stotožníte s jeho rozporuplnou postavou, je len na vás. Zápletka je naozaj originálna, aj keď miestami som mal pocit, že už niečo podobné tu bolo. Napriek tomu, kniha sľubuje výborný a napínavý čitateľský zážitok.