Ediční řada - Český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ II.

Kolektív

GBR Anglicky RAABE2014

Kniha: Ediční řada - Český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ II. - Kolektív
Katalógové číslo: 258003 viac »
74,19

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Ediční řada - Český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ II.

Ediční řada Český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ II. je volným pokračování první ediční řady. Metodiky v této řadě se více zaměřují na naplnění průřezových témat, na mezipředmětové vztahy k jiným vzdělávacím oborům v rámci výuky českého jazyka. Příklady dobré praxe umožňují rozvoj verbálního vyjadřování žáků a jejich aktivní podíl na organizaci vyučovací hodiny. - Důraz na vyjadřování – řečniště, hrátky se slovy, dramatizace - Využití – obrazotvornosti, hravosti, kreativity, zábavnosti Metodiky Vám přinesou novou inspiraci, jak žáky aktivně zapojit do výuky a zábavně prověřit zvládnutí učiva. Příspěvky si Vás získají a povzbudí Vás k další práci. Výhodou jsou připravené pracovní materiály postavené na reálných textech a ostatních vzdělávacích oborech. Ediční řada se skládá z těchto publikací: - Jazyková výchova pro 2. st. ZŠ I. - Jazyková výchova pro 2. st. ZŠ II. - ČJL a jiné vzdělávací obory pro 2. st. ZŠ I. - ČJL a jiné vzdělávací obory pro 2. st. ZŠ II. - ČJL a průřezová témata pro 2. st. ZŠ
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
258003
Názov
Ediční řada - Český jazyk a literatura na 2. stupn
EAN/ISBN
00010115
Forma
Brožovaná
Autor
Kolektív
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
412
Rozmer
211×298
Hmotnosť
1,27
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Ediční řada - Český jazyk a literatura na 2. stupni ZŠ II. zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.