Preteky s časom

Miroslav Majerník

SVK Slovensky Miroslav Majerník2015/09

Kniha: Preteky s časom - Miroslav Majerník
Katalógové číslo: 257382 viac »
A navyše získate 4 vernostné body
Akcia: Knihy za 1 Euro
Knihy za 1 Euro
Zľava! Akcia!
4,99
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Preteky s časom

Poviedková kniha vyše dvoch desiatok príbehov s názvom Preteky z časom a podnázvom Príbehy ktoré sa nestali legendami vychádza z reálnych udalosti prežitých v reálnom prostredí reálneho malého východoslovenského mestečka, žijúci si svoj život kdesi v ústraní hlavných politických a spoločenských zmien v polovici minulého storočia.

Autor ako rozprávač sa snažil už ako dieťa načúvať rôznym príbehom a historkám zo života ľudí okolo seba, ktoré ako dospelí sa pokúša vykresliť svojim čitateľom. Medzi ľuďmi nachádza čaro života a vecí, poukazuje šťastie a nešťastie a na to, ako sa môže zmeniť jedno aj druhé.

V humorne podfarbených príbehoch, ktoré nám rozohrejú srdce, dáva autor dôraz na citovú reakciu čitateľa a nie na hodnotenie literárneho kritika. Vie, že humor nezabíja, ale lieči a humor ktorý nám pripomína samých seba nemôže uškodiť. Jedná sa o príjemne čítanie pre všetkých, ktorí radi nahliadnu za oponu dejín ospalého malomesta a jeho obyvateľov, nachádzajúcich sa kdesi ďaleko za obzorom hlavných spoločenských udalosti z pohľadu na míle vzdialenému prístupu a hodnotenia kabinetných historikov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
257382
Názov
Preteky s časom
EAN/ISBN
9788097195717
Forma
Viazaná
Autor
Miroslav Majerník
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
170
Rozmer
130×205 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Preteky s časom zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.