Dejepis 4 od 2. svetovej vojny k dnešku

Eva Chylová

SVK Slovensky Orbis Pictus Istropolitana2000

Kniha: Dejepis 4 od 2. svetovej vojny k dnešku - Eva Chylová
Katalógové číslo: 251694 viac »
3,34

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dejepis 4 od 2. svetovej vojny k dnešku

Učebnica je zavŕšením súboru učebníc pre stredné odborné školy a stredné odborné učilištia a tomu je prispôsobené aj spracovanie učebnice, ktorá vychádza z príslušných učebných osnov. Chronologicky sa zaoberá najnovšími striedavo všeobecnými (vybranými témami európskymi a svetovými) a slovenskými dejinami: druhou svetovou vojnou, Slovenskou republikou (1939 – 1945), studenou vojnou, dekolonizáciou, komunistickým Československom, integráciou v Európe a nezabúda ani na 90. roky 20. storočia. Záverečným tematickým celkom Quo vadis, planéta Zem? uvažuje nad stavom a budúcnosťou súčasnej civilizácie. Tak ako časové priamky, schémy a celková štruktúra pomáha žiakom zorientovať sa v tomto zložitom období, tak obrazový materiál, medailóny osobností a prehľadné mapy obohacujú učebnicu dejín druhej polovice 20. storočia, ktoré sú neraz obchádzané a pritom silno doznievajú v súčasnosti.<>Učebnica je schválená Ministerstvom školstva SR.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
251694
Názov
Dejepis 4 od 2. svetovej vojny k dnešku
EAN/ISBN
8071582387
Forma
Brožovaná
Autor
Eva Chylová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2000
Rozsah
79
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Dejepis 4 od 2. svetovej vojny k dnešku zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.