Všem klukům, které jsem milovala

Jenny Hanová

CZE Česky Albatros Media2015/07

Kniha: Všem klukům, které jsem milovala - Jenny Hanová
Katalógové číslo: 251521 viac »
Séria kníh: Všem klukům
Všem klukům
Titul je zaradený v tejto sérii
10,20

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Všem klukům, které jsem milovala

Milostné dopisy mají mnoho podob. Lara Jean nikdy žádný nedostala, ale pár už jich napsala – na rozloučenou. Lara nikdy nedala žádnému klukovi najevo, že ho má ráda. A když už nechtěla být zamilovaná, napsala dopis o tom, jak se cítí, pečlivě ho zapečetila a schovala do krabice pod svou postelí. Ale jednoho dne dopisy z krabice zmizí a Lara zjistí, že je někdo rozeslal. A najednou musí čelit všem pocitům, které před světem – a hlavně přímo před adresáty dopisů – pečlivě ukrývala! A jak se postupně vyrovnává s minulostí, zjišťuje, že něco dobrého to rozeslání dopisů přece jen přineslo.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
251521
Názov
Všem klukům, které jsem milovala
EAN/ISBN
9788074479045
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Jenny Hanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/07
Rozsah
320
Rozmer
130×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

patty nightdream 3 z 5
17.10.2015 14:25:16

Kniha nie je vôbec dobrodružná, takže dáke strhujúce scény kde sa navzájom zabíjajú, alebo bojujú o život nečakajte. Príde mi skôr ako sladká rozprávka, ktorá vám po čase začne liezť hore krkom. Keď si odmyslím všetky tie omáčky okolo, je to typické klišé. Len si spomeňte, tichá myška dostane hviezdu školy, populárneho chalana a ten chalan sa nakoniec ukáže, že nie je vôbec taký namyslený a sebecký ako sa na prvý pohľad zdalo. Na to by sme si už mohli aj zvyknúť, nie? Nechápte ma zle. Mimo toho, že som mala občas pocit, že začnem plakať med od tej nehoráznej presladenosti, nakoniec som si príbeh aj užila. Boli tam časti, ktoré by som najradšej vyškrtla a totálne mi vadili, ale nikto nie je predsa dokonalý. Takmer by som zabudla na ľúbostné trojuholníky. Narátala som ich tam viac než by bolo treba a dosť som z nich bola niekedy vyvedená z miery. Kniha sa číta ľahko a okrem slabého začiatku aj svižne. Hoci sa autorka snažila vytvoriť perfektnú romancu s ešte úžasnejšími postavami, nemala som chuť si trhať vlasy z „dychberúceho“ a napínavého ukončenia. Myslím si, že s touto knižkou si najlepšie oddýchnete zababušení v deke a s čajom v ruke. Vydavateľstvo CooBoo plánuje vydať aj pokračovanie P.S. I still love you, takže ak ste fanúšikom To all boys i´ve loved before, určite si ju nenechajte ujsť. :)