Bionika - Co, Jak, Proč? - svazek 50

Lukeš J. Zeuch M.,

CZE Česky Nakladatelství Fraus2008

Kniha: Bionika - Co, Jak, Proč? - svazek 50 - Lukeš J. Zeuch M.,
Katalógové číslo: 248908 viac »
5,34

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Bionika - Co, Jak, Proč? - svazek 50

Co je to "technická biologie"? Jak vznikl suchý zip? Proč spiderman umí šplhat po skle a my ne? Bionika - to je učení se od přírody vedoucí k vylepšení technicky. Pro mnoho problémů, které se nám zdají zatím neřešitelné, vymyslela příroda již dávno řešení. Bionici hledají přírodní předlohy pro technické novinky. Co se může člověk naučit od gekona? Jak létá pták? Může člověk napodobit kůži žraloka? Jak se pohybují roboti? Biolog Martin Zeuch a biomechanik Jaroslav Lukeš z ČVUT tě v tomto díle encyklopedie CO-JAK-PROČ vezmou do fascinujícího světa velkých objevů a nejnovějšího výzkumu. Popíší zde začátky bioniky a seznámí nás s novinkami bionických produktů současnosti jako jsou pneumatiky podle vzoru kočičí tlapy, auta s aerodynamickým tvarem podle ryby havýše nebo bioničtí roboti. Žasni nad vědou budoucnosti, která nám pomůže využít nesmírné myšlenkové bohatství přírody.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248908
Názov
Bionika - Co, Jak, Proč? - svazek 50
EAN/ISBN
9788072387144
Forma
Viazaná
Autor
Lukeš J. Zeuch M.,
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2008
Rozsah
48
Rozmer
210×280
Hmotnosť
0,43
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
40%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Bionika - Co, Jak, Proč? - svazek 50 zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.