Vo svetle večnosti

SVK Slovensky Redemptoristi - Slovo medzi nami2006

Kniha: Vo svetle večnosti
Katalógové číslo: 248685 viac »
3,96

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Vo svetle večnosti

Vo svetle večnosti je výnimočná kniha. Témou i autorom. Veď kníh o smrti a všetkom, čo s ňou súvisí, nie je veľa. A nie je mnoho ani autorov, ktorí majú odvahu vyjadrovať sa k téme, ktorá je aj pre mnohých kresťanov tabu. No svätý Alfonz, veľký milovník duší a človek veľkého srdca, ktorému nesmierne záležalo na záchrane každého človeka pre večnosť, túto odvahu mal. Pri čítaní jeho myšlienok môžu v nás vyvstávať rôzne myšlienky i pocity. Na jednej strane strach a takmer až beznádej, či vôbec môžeme dúfať v nebo. Veď cesta sa zdá taká ťažká… Na druhej strane svätý Alfonz jasne hovorí, že večnosť je nám sľúbená, a preto ju môžeme dosiahnuť. Je však potrebné používať prostriedky, ktoré nám Boh na ceste do neba dal – modlitbu, sviatosti… A vytrvať. Lebo podľa slov svätého Augustína "nemôže zle umrieť, kto dobre žil“. A aj keď autor priamo nepíše o Svätom písme ako prostriedku spásy, nepriamo nám ho odporúča svojím príkladom. Celý text je totiž naplnený množstvom biblických citátov, ktorými svätý Alfonz podopiera svoje myšlienky a tvrdenia. Príprava na smrť trvá celý život. Nech je táto kniha pomôckou pre všetkých, ktorí berú svoj život tu i vo večnosti vážne a chcú uvidieť Boha z tváre do tváre.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248685
Názov
Vo svetle večnosti
EAN/ISBN
9788088724254
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2006
Rozsah
336
Rozmer
120×200
Hmotnosť
0,36
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Vo svetle večnosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.