Pápež František

SVK Slovensky Don Bosco2015

Kniha: Pápež František
Katalógové číslo: 248662 viac »
Kolekcia titulov: Pápež František

Pápež František

Pápež František - kolekcia kníh - obraz skromného kňaza, nadšeného učiteľa a bystrého a obratného kardinála Bergoglia. 2… Zistiť viac...
4,55

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pápež František

Pápež František je majstrom komunikácie. Doposiaľ asi najväčším, dokonca väčším než Ján Pavol II. Je schopný dotknúť sa kohokoľvek, či už je to tulák, vedúci predstaviteľ štátu, alebo dav ľudí. A robí to s odzbrojujúcou jednoduchosťou. Jeho prvý pozdrav dobrý večer, ktorý povedal pred celým svetom hneď po zvolení za pápeža, nás znova preniesol do rodinných citov. Treba si tiež všimnúť, že František dokáže hlboko zasiahnuť aj na symbolickej úrovni. Tak ako v Rio de Janeiro, keď počas záverečnej omše nechal pred tromi miliónmi ľudí prísť k oltáru otca s anencefalickou dcérou v náručí. Nijaký pápež by sa nikdy nebol odvážil takto ukázať príklad bezvýhradnej lásky – „gesto, ktoré nahrádza sto diskusií o potratoch“. Čo je za týmito gestami? Sila osobnosti alebo moc marketingu súčasného Svätého Otca?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
248662
Názov
Pápež František
EAN/ISBN
9788080743000
Forma
Brožovaná
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015
Rozsah
134
Rozmer
115×185
Hmotnosť
0,12
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
17%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Pápež František zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.