Polámané krídla

Zuzana Široká

SVK Slovensky IKAR2015/08

Kniha: Polámané krídla - Zuzana Široká
Katalógové číslo: 245570 viac »
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Polámané krídla

Emotívny príbeh o sile ženského priateľstva, hľadaní lásky, domácom násilí a malých zázrakoch všedného dňa z pera slovenskej autorky Zuzany Širokej.  Keď ho dočítate, možno bude stáť za to podarovať túto knihu najlepšej priateľke.

Dve dávne priateľky sa po rokoch stretnú a vydajú na dobrodružnú cestu karavanom po Slovensku. Len tak, bez plánu a rovno za nosom. Každá z nich si okrem batožiny vezie aj tajné túžby a želania: aspoň na niekoľko dní zhodiť manželské putá a slobodne si vydýchnuť, konečne stretnúť pravú lásku, zažiť nefalšovanú, živočíšnu vášeň, nájsť stratené sebavedomie, zázračný liek na zlomené srdce či aspoň samu seba. Gabika, ktorá sa už takmer vzdala nádeje na partnera a založenie rodiny, každé ráno začína citátom od známeho filozofa. Rituál jej pomáha prežiť ďalší nudný, neužitočný deň. Silvia zasa pevnou vôľou a krycím krémom skrýva boľavé tajomstvo. Nájdu títo dvaja anjeli s polámanými krídlami silu letieť (hoci aj na metle) ďalej? Podarí sa im vzoprieť osudu a vybojovať si, čo každej žene právom patrí?

 

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245570
Názov
Polámané krídla
EAN/ISBN
9788055144276
Forma
Tvrdá, s prebalom, matná
Autor
Zuzana Široká
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
200
Rozmer
125×200 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Polámané krídla zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.