Girl Online Láska blogerská

Girl Online 1

Zoe Sugg

SVK Slovensky SLOVART2015/05

Kniha: Girl Online Láska blogerská - Girl Online 1 - Zoe Sugg
Katalógové číslo: 245507 viac »
Séria kníh: Girl Online
Girl Online
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Girl Online Láska blogerská

Girl Online 1

Najznámejšia britská youtuberka Zoella prichádza s kožou na trh... teda knihou :) Jej prvotina je príbehom dospievania a prvej veľkej lásky obyčajnej baby v súčasnom predigitalizovanom svete.

Penny bloguje pod supertajným nickom GirlOnline o všetkom, čo ju trápi, o priateľstve, o chlapcoch, o škole, o svojej šialenej rodine, a dokonca aj o záchvatoch paniky. Keď sa Penny strápni na školskom predstavení a video zahltí Facebook aj YouTube, akoby zázrakom jej rodičia prijmú pracovnú ponuku, vďaka ktorej strávia Vianoce v ďalekom New Yorku. Tam stretáva pekného Noaha s gitarou prevesenou cez chrbát. Penny sa zrazu zamiluje až po uši a na svojom blogu zachytáva každý okamih strávený s "brooklynským chalanom". Lenže aj Noah pred ňou skrýva jedno tajomstvo. A keď sa to tajomstvo prevalí, ohrozí nielen Penninu anonymitu na blogu, ale aj jej najbližších priateľov.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
245507
Názov
Girl Online Láska blogerská
Podnázov
Girl Online 1
EAN/ISBN
9788055612799
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Zoe Sugg
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/05
Rozsah
350
Rozmer
130×210 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
200.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Viki 2 z 5
31.08.2015 13:52:54

Nadšenie pre knihu o blogerke kde je spoluautorka skutočná blogerka mi vyprchalo hneď v prvých stranách. Všetky tie nadšené recenzie a musím povedať, táto kniha ma neoslovila. Hrdinka je naivná, tichá a obyčajná. Jej blog je asi ako verejný denník dvanásťročnej baby čo nemá nikoho a potrebuje sa niekomu vyrozprávať. Je milá ale to je asi tak jediná pekná vec čo môžem povedať. Zápletkou príbehu je práve Noahovo tajomstvo. Chalan nie je zlý, celý ich krátky románik je dosť sladký aby si ho čitateľ nasypal do litra kávy ale akosi mu chýba ... iskra alebo niečo zaujímavé, iné. Zbytok postáv je len kulisa. A téma blogovania nebola spracovaná v podobe v akej som dúfala. Sama totiž blogujem, dúfala som v trochu spriaznenosti a namiesto toho prišla ... ona. Ak ste stále zvedavý, nie je dôvodov to neskúsiť. Kniha koniec koncov ohúrila dosť ľudí. Nie však mňa.


Ďuďa 5 z 5
29.12.2015 14:56:26

Táto kniha je úplne super odporúčam!!! Hlavná postava je obyčajná dievča, ktorá sa stále strápňuje ale práve to je na tej knihe vtipne a tak povediac mi to ukázalo veľa veci v mojom živote ktorých som sa bála!!! Odporúčam a teším sa na pokračovanie!!!