Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti

Millennium 4

David Lagercrantz

SVK Slovensky IKAR2015/08

Kniha: Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti - Millennium 4 - David Lagercrantz
Katalógové číslo: 242139 viac »
Séria kníh: Millennium
Millennium
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti

Millennium 4

Časopis Millennium má nových vlastníkov. Zlé jazyky tvrdia, že éra Mikaela Blomkvista sa skončila, aj sám Blomkvist zvažuje zmenu zamestnania. Lisbeth Salanderová sa zdanlivo bezdôvodne zapojí do hackerského útoku. Berie na seba riziká, ktorým sa doteraz vyhýbala. Toto sa na ňu nepodobá. Špičkový odborník na výskum umelej inteligencie profesor Frans Balder zavolá uprostred noci Blomkvistovi, aby ho informoval, že disponuje šokujúcimi informáciami o amerických tajných službách. Prezradí mu, že bol v kontakte s mladou geniálnou hackerkou. Blomkvist tuší, o koho ide. V Blomkvistovi skrsne nádej na senzačné odhalenie, ktoré on aj časopis Millennium zúfalo potrebujú. Ako zvyčajne, Lisbeth Salanderová sleduje svoje vlastné ciele. Nadišiel čas, aby sa ich životné cesty opäť stretli.

Román Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti z pera Davida Lagercrantza je štvrtým dielom fenomenálnej série Millennium Stiega Larssona, autora prvých troch častí (Muži, ktorí nenávidia ženy, Dievča, ktoré sa hralo s ohňom, Vzdušný zámok, ktorý vybuchol).

Zo švédskeho originálu Det som inte dödar oss (Norstedts, Štokholm 2015) preložil Jozef Zelizňák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242139
Názov
Dievča, ktoré uviazlo v pavúčej sieti
Podnázov
Millennium 4
EAN/ISBN
9788055143804
Forma
viazaná
Autor
David Lagercrantz
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/08
Rozsah
432
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
100.0%
(2)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zuzana 4 z 5
14.09.2015 13:20:25

Volne pokracovanei Millenia nam opat ponuka modernu verziu krimi, vo svete pocitacov, internetu a hackerov kde sa opat Mikael stretava s Lisbeth. Na knihu je potrebne sa maximalne sustredit, aby citatel pochopil sled udalosti v tajnych sluzbach, prenos informacii a mnohe detaily, ktorych je v knihe velmi vela. Kniha je opat fantasticka a napinava. Doporucujem!


Marek 4 z 5
20.03.2016 17:20:11

Kto chce vedieť ako to všetko skončí, tak knihu odporúčam. Štvrté pokračovanie je cítiť, že už nie je to, čo predviedol Stieg Larsson, ktorý je už bohužiaľ po smrti. Ale napriek tomu, sa nový autor zhostil úlohy pokračovateľa tohto krimi-románu, celkom bravúrne. Plná zvratov a nových odhalení. Lisbeth Salanderová opäť hackersky rozvracia sieť, v ktorej aj uviazne. A aj NSA je stúpa na päty. A ako to skončí? Prečítajte si, dá sa zvládnuť za dva dni. U mňa 4 hviezdičky.