Labyrint: Zhorenisko

Labyrint 2: Skúška

James Dashner

SVK Slovensky IKAR2015/09

Kniha: Labyrint: Zhorenisko - Labyrint 2: Skúška - James Dashner
Katalógové číslo: 242124 viac »
Séria kníh: Labyrint
Labyrint
Titul je zaradený v tejto sérii
Kolekcia titulov: PREKVAPČO

PREKVAPČO

Špeciálna akcia s názvom PR€KVAPČO vás príjemne prekvapí širokou ponukou kvalitných titulov vo veľmi priaznivých cenách. Zistiť viac...
5,51

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Labyrint: Zhorenisko

Labyrint 2: Skúška

LABYRINT BOL IBA ZAČIATOK!

Thomas veril, že útek z Labyrintu prinesie Flekárom slobodu, ale nemohol sa väčšmi mýliť. Život nie je ani zďaleka taký jednoduchý a ukazuje sa, že to, čo spočiatku vyzeralo ako koniec trápenia, je iba jeho začiatkom.

Po krátkom oddychu sa Flekári stretávajú s mužom, ktorý výzorom pripomína potkana, a dozvedajú sa, že testovanie vstupuje do druhej fázy. Ich úlohou je za dva týždne prejsť cez najhorúcejšiu časť sveta – Zhorenisko. No Thomasova priateľka Teresa záhadne zmizne. Na Zhorenisku neexistujú žiadne pravidlá. Flekári sa musia spoľahnúť iba na seba, nijaká pomoc nepríde a trestom za zlyhanie je smrť. CHAOS sa prostredníctvom nových premenných postaral, aby ich šance čo najväčšmi znížil. Skúška v Zhorenisku otestuje silu priateľstva aj súdržnosti. Flekári musia čeliť aj novému nepriateľovi, ktorý je rozhodnutý prežiť aj za cenu toho, že by mal Thomasa a jeho priateľov zničiť.

Z anglického originálu The Scorch Trials (Delacorte Press, an imprint of Random House Children’s Books, a division of Random House, Inc., New York 2009) preložil Michal Jedinák.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
242124
Názov
Labyrint: Zhorenisko
Podnázov
Labyrint 2: Skúška
EAN/ISBN
9788055144078
Forma
Brožovaná
Autor
James Dashner
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/09
Rozsah
344
Rozmer
145×227 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.7 z 5.0
5
150.0%
(2)
4
300.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Dominik 4 z 5
28.09.2015 20:32:36

Keď som sa prvýkrát začítal do tejto série, bol som ohromený všetkými prvkami, ktoré bol autor schopný do knihy zakomponovať. Vytvoril originálne prostredie, množstvo nových slov, ktoré boli typické pre obyvateľov Labyrintu, a v neposlednom rade napísal strhujúci príbeh, pri ktorom som sa ani na okamih nenudil. Autor si v Zhorenisku pripravil pre svojich hrdinov ďalšie náročné úlohy a Flekári sú prinútení za dva týždne prejsť najhorúcejšiu časť sveta. Dashnerova fantázia nemá hraníc a všetky svoje myšlienky dokáže za krátky čas odovzdať svojim čitateľom. Opisy, ktoré do deja vkladá, zároveň nepôsobia umelo a každý si môže jednotlivé prvky predstaviť po svojom. Aj to je dôvod toho, prečo sa v určitých momentoch nedokážem od jeho diel odtrhnúť a na konci kapitoly si túžim prečítať aj ďalšiu. Veľkým plusom tohto románu bolo nové prostredie, ktoré úplne zmenilo atmosféru knihy. Určite ale treba povedať, že druhý diel na rozdiel od toho prvého disponuje menším množstvom akcie. Síce sme sa posunuli iba o kúsok ďalej, je jasné, že nás čaká vynikajúce finále. Minimálne ja sa naň už neskutočne teším! :-)


Michal 5 z 5
29.09.2015 09:16:40

Aj keď samozrejme väčšinou čítam po slovensky, v tomto prípade, je český preklad lepší, je sviežejší a prirodzenejší (pomenovania, názvy a mená), odporúčam siahnuť po CZ!


Majo 5 z 5
30.03.2017 18:01:31

super , ani druhý diel nesklamal, vrelo odporúčam