Mama má čas

Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinností...a pochopiť čo je dôležité

Rachel Macy Staffordová

SVK Slovensky TATRAN2015/04

Kniha: Mama má čas - Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinností...a pochopiť čo je dôležité - Rachel Macy Staffordová
Katalógové číslo: 241926 viac »
Kolekcia titulov: O mamách a pre mamy

O mamách a pre mamy

Na Slovensku každoročne druhá májová nedeľa patrí všetkým mamám. V tento deň vzdávame úctu matkám a materstvu, zahŕňame… Zistiť viac...
2,89

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Mama má čas

Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinností...a pochopiť čo je dôležité

Rachel Macy Staffordová je známa blogerka, ktorá vlastnou spoveďou podnietila diskusiu o úlohe zaneprázdnenej matky. Nedá sa strážiť dieťa, miešať kašu a ešte telefonovať a čítať maily, keď sa nám pri nohách plazí batoľa. To isté platí aj o tínedžeroch – aj tí si vyžadujú plnú matkinu pozornosť, veď čo nevidieť vyletia z hniezda… naozaj nepotrebujú matku prilepenú na displeji. Nejedna čitateľka sa priznáva, že po prečítaní knihy nastal zázrak – stala sa lepšou matkou. Nie perfektnou, ale lepšou.

Už ju nechytá zúrivosť pri každom vyliatom mlieku, občas deti aj pochváli, teší sa nielen z výchovy, ale aj zo západu slnka, nekritizuje každú hlúposť a je trpezlivá.

Kniha je odpoveďou digitálnej spoločnosti na hľadanie rovnováhy vo svete presýtenom médiami a posadnutom dokonalosťou. Neznamená to, že sa navždy zriekneme techniky. Neznamená to, že sa vzdáme zamestnania a zodpovednosti. Znamená to však, že si nájdeme čas zadívať sa do očí svojim blízkym a dať im do daru svoju sústredenú pozornosť, že namiesto skladania bielizne si radšej zatancujeme s deťmi v daždi a že budeme žiť v prítomnosti, nefalšovane a cieľavedome napriek množstvu rozptýlení, čo nám ponúka dnešný svet.

Je to návod, ako sa zbaviť telefónu, spáliť lístoček s úlohami a nesnažiť sa byť perfektný, ale zamerať sa skutočne na to, čo má zmysel. Žijeme vo svete presýtenom mobilmi, počítačmi, televízormi a aj v nekonečnom strese, aby sme všetko stihli. Mama má čas je čerstvý závan náznaku, ako zmeniť svoj život. Nie je to kniha len pre mamy, ale pre každého, kto sa chce zbaviť závislosti od moderných technológií.

Kniha Mama má čas (v origináli Hands Free Mama) má potenciál udržiavať diskusiu a pripomínať nám, že nesmieme dopustiť, aby život popri nás iba preletel.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
241926
Názov
Mama má čas
Podnázov
Návod, ako odložiť telefón, spáliť zoznam povinnos
EAN/ISBN
9788022207218
Forma
Pevná, s prebalom
Autor
Rachel Macy Staffordová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/04
Rozmer
140×210 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Mama má čas zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.