Varovný signál

Bývalý vojenský policista Jack Reacher se vrací...

Lee Child

CZE Česky BB art 2001

Kniha: Varovný signál - Bývalý vojenský policista Jack Reacher se vrací... - Lee Child
Katalógové číslo: 24148 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Varovný signál

Bývalý vojenský policista Jack Reacher se vrací...

Pokojný život v Key Westu naruší záhadný muž. Jack Reacher ho zanedlouho najde zavražděného a s uříznutými špičkami prstů. Sleduje čerstvou stopu do New Yorku, kde narazí na dva muže, kteří mají na svědomí smrt tajemného neznámého. Poznává pár starých lidí, který nepřestal oplakávat syna, jenž před lety beze stopy zmizel ve Vietnamu. Setkává se i s okouzlující a inteligentní ženou, s níž ho pojí silná pouta z minulosti. Uprostřed propletence vztahů a lidských osudů na něj čeká ďábelský protivník.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
24148
Názov
Varovný signál
Podnázov
Bývalý vojenský policista Jack Reacher se vrací...
EAN/ISBN
9788072576425
Autor
Lee Child
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2001
Rozsah
382
Rozmer
105×175×21
Hmotnosť
0,20
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Peter 3 z 5
18.03.2013 13:43:13

Táto kniha ma dosť sklamala. Autor prezradí celý dej v prvej kapitole, keby som to vedel tak ju preskočím. Takisto sa mi nepáčili siahodlhé opisy oblečenia, miestností, ulíc a prakticky všetkého. Akokeby autor mal krátku zápletku a potreboval zvýšiť počet strán, a tak sa rozhodol všetko detailne opísať. Vďaka tomu je kniha hrubšia, ale rozvláčny dej stráca na tempe. Vykreslenie postáv, ich motivácia či povahopis to všetko sa podarilo na jednotku. Opäť skvele vymyslená zápletka s riadnym zloduchom, ktorý je aj telesne znetvorený, čo pridáva na dôraze jeho konania a motivácii. Proste skutočný belzebub, ktorého môže zastaviť iba Jack Reacher. Zase som sa dočítal čosi z jeho tajuplnej minulosti, ktorá je tentokrát o to zaujímavejšia, že z nej vystupuje žena. Krásna žena, o ktorej Reacher miliónkrát sníval, a teraz je opäť po jeho boku...