Stalker

Lars Kepler

SVK Slovensky IKAR2015/07

Kniha: Stalker - Lars Kepler
Katalógové číslo: 240291 viac »
Séria kníh: Joona Linna
Joona Linna
Titul je zaradený v tejto sérii
15,02

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Stalker

Zatvorte všetky dvere, poriadne zatiahnite závesy – od majstrov trilerov Larsa Keplera (manželov Ahndorilovcov) je tu znovu kniha, od ktorej neodtrhnete zrak! Ak sú lampy rozsvietené, môže ťa stalker vidieť zvonku, ale ak sú zhasnuté, ty neuvidíš stalkera, ktorý je už VNÚTRI.

Na e-mailovú adresu Úradu kriminálnej polície prišlo video. Niekto sa vkradol do záhrady rodinného domu a tajne nakrútil ženu cez okno.

Na ďalší deň sa našlo jej telo, zomrela na následky rezných a bodných rán. Polícia dostala ďalšie video, ale neobsahovalo nijaký záchytný bod, podľa ktorého by bolo možné ženu identifikovať. A potom už bolo neskoro. Björn Kern našiel doma surovo zavraždenú manželku Susannu a utrpel takú ťažkú psychickú traumu, že vyupratoval celý dom a mŕtvu uložil do postele. Možno videl nejaký dôležitý detail, ale bol v akútnom šoku a policajti ho nemohli vypočuť.

Vyšetrovatelia pri pátraní po sériovom vrahovi povolali na pomoc psychiatra a psychoterapeuta Erika Mariu Barka a ten uviedol Björna do hypnotického stavu. Lenže to, čo mu muž v hlbokom tranze porozprával, spôsobilo, že Erik sa rozhodol polícii klamať.

Krátko po vydaní v októbri 2014 sa Stalker stal najpredávanejším románom vo Švédsku, a to aj v kategóriách e-book a audiokniha. Zo švédskeho originálu Stalker (Albert Bonniers Förlag, ScandBook AB, Smedjebacken 2014) preložila Anna Chelemendiková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
240291
Názov
Stalker
EAN/ISBN
9788055143408
Forma
Viazaná
Autor
Lars Kepler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2015/07
Rozsah
560
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,40
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

1.

Trištvrte na deväť, dvadsiateho druhého augusta. Po zasnenýchletných súmrakoch asvetlých nociach sa teraz stmievalo prekvapi-vo rýchlo. Pred zasklenými vchodovými dverami Úradu kriminál-nej polície bola už takmer úplná tma.Margot Silvermanová vyšla zvýťahu azamierila kbezpečnost-ným dverám vo foyeri. Mala oblečený čierny zavinovací sveter, ob-tiahnutú bielu blúzku ačierne nohavice, ktorých vysoký pás obo-pínal jej rastúce bruško.Pomaly kráčala kotáčavým dverám vsklenej stene. Strážnik se-del za dreveným stolom asledoval obrazovku. Kamery monitoro-vali každú časť veľkej budovy dvadsaťštyri hodín denne.

Margot si svetlé vlasy farby brezového dreva upravila do veľkéhovrkoča. Mala tridsaťšesť rokov, bola po tretí raz tehotná acelá žia-rila, oči sa jej leskli alíca zdravo červenali.Po dlhom pracovnom týždni bola na ceste domov. Každý deňpracovala nadčas auž dvakrát ju upozornili, že to preháňa. Stalasa novou odborníčkou Úradu kriminálnej polície na sériových vra-hov, záchvatových vrahov astalkerov. Vražda Marie Carlssonovejbola jej prvý vlastný prípad, odkedy nastúpila na pozíciu vyšetro-vateľky.Nie sú nijakí svedkovia ani podozriví. Obeť bývala sama, nemaladeti, pracovala ako produktová textárka vIkei abývala vradovomdome po rodičoch, po tom, ako jej otec zomrel amama sa presťa-hovala do domova dôchodcov.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Zuzana 5 z 5
14.09.2015 13:23:27

Tak ako je uz spominane, od knihy sa nedokazete odtrhnut! Dej je vyslovene desivy a uzasne spracovany do najmensich detailov. Mozem povedat, ze od Keplera je to najlepsia kniha aku som citala!