Prah večnosti

Tretí diel trilógie Storočie

Ken Follett

SVK Slovensky TATRAN2014/11

Kniha: Prah večnosti - Tretí diel trilógie Storočie - Ken Follett
Katalógové číslo: 237106 viac »
Ušetríte až 7,24 € z bežnej ceny 24,90
A navyše získate 17 vernostných bodov
Séria kníh: Storočie
Storočie
Titul je zaradený v tejto sérii
17,66
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Prah večnosti

Tretí diel trilógie Storočie

Rodinná sága sa pomaly končí. Prehrýzli sme sa cez vyše tritisíc strán a nedbali by sme, keby nasledoval aj ďalší diel. Podaktorí z nás sú súčasníci „historických udalostí“, s ktorými sa stretávame v Prahu večnosti, a mnohé konflikty prerástli do dnešnej doby. Follettov historický obraz 20. storočia dojíma, strháva, dokonca poburuje, a v tom je autorovo majstrovstvo.

Ocitáme sa v nemeckej rodine. Rebecca Hoffmannová si vychutnáva radosti života, až kým sa úplnou náhodou nedozvie, že jej muž je vysoký dôstojník Stasi. Keď požiada o rozvod, urazený manžel jej a jej rodine urobí zo života peklo.

V USA  sa George Jakes stane blízkym spolupracovníkom Roberta Kennedyho a na vlastnej koži  prežíva boj černošského obyvateľstva proti rasizmu vedený Martinom Lutherom Kingom. Cameron Dewar sa pridal k republikánom a ako agent CIA si musí nájsť miesto vo svete omylov, lží a intríg.

Rovnako je na tom aj Dimka Dvorkin, mladý poradca Nikitu Chruščova, keď sa Rusko so Spojenými štátmi americkými dostanú do konfliktu a svet sa ocitne na pokraji skazy.

Celá trilógia predstavuje uzavretý román a osudy hrdinov z Východu a zo Západu sa navzájom prelínajú na pozadí spoločenských a politických premien v poslednej tretine 20. storočia. Toto pozoruhodné dielo čitateľovi umožní ľahšie pochopiť históriu, ktorej je súčasťou.

Nová bezbrehá sága STOROČIE /Pád titanov, Zima sveta, Prah večnosti/ je poháňaná dychom histórie a zaujímavými osudmi rodín, ktoré opisuje. Na začiatku v Páde titanov sa stretne 5 rodín – ruská, nemecká, americká, anglická a waleská – zblížia sa a nakoniec rozpŕchnu do všetkých končín sveta v rytme Prvej svetovej vojny a Ruskej revolúcie. Zima sveta rozpráva o živote ich detí vo chvíli, keď sa k moci dostáva nacizmus, a o veľkých tragédiách počas Druhej svetovej vojny. Prah večnosti sleduje Ďalšiu generáciu uprostred sociálnych, ekonomických a politických nepokojov v rokoch 1960 – 1990 ; zažijeme s nimi boj za ľudské práva, vojnu vo Vietname, postavernie Berlínskeho múra, karibskú krízu a ľadové ovzdušie studenej vojny.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
237106
Názov
Prah večnosti
Podnázov
Tretí diel trilógie Storočie
EAN/ISBN
9788022206914
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Ken Follett
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
968
Rozmer
148×233 mm
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
29%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Prah večnosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.