Hajzlík na divoko

Ester Anaswah

SVK Slovensky Marenčin PT2014/11

Kniha: Hajzlík na divoko - Ester Anaswah
Katalógové číslo: 235976 viac »
Ušetríte až 2,42 € z bežnej ceny 8,90
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,48
Na dopyt, preveríme dostupnosť
U dodávateľa

Kniha: Hajzlík na divoko

Ako ho rozoznať skôr, kým nám roztrhá srdce na franforce?

 

Táto kniha síce nie je návodom na hajzlíkov, ale Lujza, hlavná hrdinka všetkých príbehov, môže byť pre čitateľky výstrahou a poučením, kadiaľ cesta nevedie.

 

Dvanásť šťavnatých častí tvorí jeden životný príbeh o tom, že v osemnástich je svet gombička a následky si nesieme celý život. O tom, že dieťa je často prekážkou vzťahu a rozvedená žena len nástrojom sexu.

 

Poviedkový román, ktorý si nájde miesto nielen vo vašej kabelke, ale aj v knižnici. Vrátite sa k nemu vždy, keď vám bude mizerne, keď budete nešťastne zamilovaná, sklamaná. A s úľavou si poviete: Nie som na tom až tak zle!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
235976
Názov
Hajzlík na divoko
EAN/ISBN
9788081144134
Forma
Neviazaná, bez prebalu, matná
Autor
Ester Anaswah
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
256
Rozmer
105×170 mm
Hmotnosť
0,20
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Na dopyt, preveríme dostupnosť
Sadzba DPH
10%
Zľava
27%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

„Máš ma rád?” odvážila sa položiť otázku, ktorú Kornel nenávidí a na ktorú jej nikdy nedal odpoveď.
    „Mám,” povedal bez zaváhania, obhrýzajúc kuracie stehienko. Lujze sa na tvári rozhostil šťastný úsmev. Tak predsa sa dočkala! Zo samej lásky by ho vyobjímala, ale vedela, že on takýmto prejavom vášne nie je naklonený, a tak sa len spokojne prizerala, ako mu chutí.
    Keď prvé stehienko ohlodal až na kosť, utrel si ruky a zadíval sa na ňu pohľadom jastraba. „Aj kurča mám rád,” dodal.
    Úsmev na tvári jej skysol. Prudko sa postavila a odkráčala do kuchyne, aby nevidel jej slzy. Otvorila okno, potrebovala to predýchať. Dívala sa, ako vonku vybuchujú petardy a svetlice, blížil sa Nový rok, všetci ľudia sa radovali, len ona v otvorenom okne ronila slzy – má ju rád ako kurča! A možno má to kurča ešte radšej ako ju.
    A tak sa tešila, že nebude ako predchádzajúci rok plakať do vankúša, lebo si nemá s kým o polnoci štrngnúť. Minulý rok jej pred Silvestrom povedal, že už je pozvaný, preto ho tento rok pozvala v predstihu. Neprejavil síce veľké nadšenie, ale napokon jej pozvanie prijal. Tak veľmi sa tešila...
    A teraz namiesto veselej zábavy urazene trčí v kuchyni.
    V telke už hrá hymna a jemu ani nenapadne prísť za ňou, aby si pripili na Nový rok. Spokojne si sedí v izbe a pochutnáva si na údajne nedopečenom kurčati, kvôli ktorému ju celý večer buzeroval. Trikrát ho musela vracať do rúry, lebo vraj nie je dosť prepečené, aby ho napokon ofrflal, že je vysušené.
    Vskutku veselý Silvester!
    Trčí v otvorenom okne, mrzne a čaká...
    Čaká, či príde za ňou, či bude aspoň jediný deň v roku k nej milý a láskavý.
    Zbytočne.
    Akoby ho nepoznala! Kornel nevie dať najavo svoje city. Možno by aj chcel, ale nevie. Lujza však verí, že ich má. Hlboko ukryté čakajú na ňu – objaviteľku, prieskumníčku a spasiteľku. Prečítala nespočetné množstvo kníh a príručiek o tom, prečo ženy milujú príliš. Kúpila si dokonca Freuda, aby pomocou psychoanalýzy a sexu tie city z neho dostala, nech ju to stojí čokoľvek!
    Aj poníženie a potupu.
    Kto je ponížený, bude povýšený, tak sa to píše aj v Biblii.
    Len vydržať!
   
    Novoročný ohňostroj skončil, Lujza zavrela okno a precitnutá zo všeobjímajúceho mrazu sa rezignovane vrátila do izby. Šampanské bolo už naliate a vyprchané.
    „Na zdravie,” povedala sucho.
    „Na kurča,” zasmial sa škodoradostne on. Zase sa mu podarilo zdeptať ju a o ďalší krôčik znížiť jej zbytočné sebavedomie.
    Šampus vypila na ex a naliala si druhý pohár. Opije sa a potom mu možno urobí konečne aj ten striptíz, ktorý mu stále iba sľubuje.
    „Aký je ďalší chod?” opýtal sa znudene.
    „Žiadny!”
    „Striptíz zase nebude?” opýtal sa zívajúc. Neprehováral ju, to by bolo pod jeho úroveň. Iba jej podal plný pohár. „Daj si na odvahu!”
    Dala si. Opäť na ex. Chcela tento výnimočný večer zachrániť. Chcela zachrániť ich vzťah! Keď nezaboduje tým striptízom, tak už ničím, uvedomila si. A tak sa rozhodla, že urobí všetko, čo len Kornel chce... Urobí mu aj ten posratý striptíz a on z nej bude hotový.
    Ide predsa o veľa, ide o lásku!
    O lásku, ktorú jej Kornel tvrdošijne odopiera, ale ona urobí všetko preto, aby ju získala...

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Hajzlík na divoko zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.