Leotina záhrada

Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahov

Francine Riversová

SVK Slovensky Kumran2014/09

Kniha: Leotina záhrada - Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahov - Francine Riversová
Katalógové číslo: 234142 viac »
10,75

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Leotina záhrada

Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahov

Leotina záhrada bola kedysi krásne miesto, kde kvitli kvety a nádej. Tam Leota nachádzala útočisko pred hlbokými ranami, ktoré jej spôsobila ničivá vojna. Bola to jej svätyňa, kde kľačala pred milujúcim Bohom a modlila sa za deti, ktoré nechápali jej tiché sebaobetovanie.

Teraz je osemdesiatštyriročná Leota Reinhardtová sama a jej milovaná záhrada je spustnutá. Všetky jej snahy o zmierenie s jej dospelými deťmi vyšli nazmar. O svojom zúfalstve hovorí len milujúcemu Otcovi, svojmu jedinému priateľovi.

Potom Boh priveje vietor zmien v celkom nepravdepodobných podobách: jednou je vysokoškolský študent, ktorý si myslí, že má na všetko odpovede, a druhou vnučka, s ktorou sa Leota už dávno márne túžila zblížiť. Môže však napraviť skazu, ktorú spôsobilo uchovávanie bolestivých rodinných tajomstiev, skôr než vyprší jej čas?

„Francine Riversová je majsterka záhradníčka, šikovne orezáva kríky a suché stromy, využíva svoj britký humor a trpkosladké odhalenie, ktoré otvára srdcia zmiereniu.“
Romantic Times

Francine Riversová, autorka bestsellerov v rebríčku New York Times, si naďalej získava uznanie vydavateľov a vernosť čitateľov po celom svete. Medzi jej početné bestsellery patrí Vykúpená láska, Dieťa zmierenia či Šarlátová niť.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
234142
Názov
Leotina záhrada
Podnázov
Nový život do spustnutej záhrady zlomených vzťahov
EAN/ISBN
9788089487547
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Francine Riversová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
416
Rozmer
155×235 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
10%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Leotina záhrada zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.