Nekonečné hľadanie

Ivo Engler

SVK Slovensky PERFEKT2014/10

Kniha: Nekonečné hľadanie - Ivo Engler
Katalógové číslo: 233945 viac »
Ušetríte až 0,78 € z bežnej ceny 6,90
A navyše získate 6 vernostných bodov
6,12
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Nekonečné hľadanie

MUDr. Ivo Engler je trenčiansky Slovák žijúci v rakúskom Salzburgu, kam roku 1965 emigroval. Je nielen uznávaný chirurg a praktizujúci vyznávač prírodného liečiteľstva, ale aj konštruktér finančne veľmi nenáročného prístroja na kyslíkovú terapiu, známeho vo svete pod názvom TIO2 Engler. Okrem toho je spisovateľ, ktorý vydal na Slovensku šesť prozaických kníh, a cestovateľ, ktorý precestoval najviac krajín zo Slovákov. Táto mimoriadne komplexná osobnosť sa predstavuje v autobiograficky ladenej knihe, ktorá však nemá len ambície zachytiť nezvyčajne pestrý osud slovenského politického emigranta, ale jej ctižiadosťou je najmä pozrieť sa na súčasný svet očami nezaťaženými predsudkami spoločenského či politického diania. Navyše, autor v tomto netradičnom a náročnom knižnom projekte nastoľuje aj otázky alternatívnej medicíny, inšpirovanej tisícročnou praxou čínskeho, japonského alebo indického lekárstva. Pritom ho zaujíma najmä kultúrny aspekt či charakter našej civilizácie s dôrazom na problém zachovania svetového kultúrneho dedičstva, od ktorého by sa mala odvíjať lepšia budúcnosť nášho sveta. Jeho kniha preto prináša nielen autentické poznatky o svetadieloch, regiónoch a krajinách sveta, ale aj inšpirácie na zlepšovanie kvality života každého jednotlivca.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
233945
Názov
Nekonečné hľadanie
EAN/ISBN
9788080466817
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Ivo Engler
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/10
Rozsah
240
Rozmer
170×230 mm
Hmotnosť
0,61
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Nekonečné hľadanie zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.