Cyklónové aparáty

Peter Hodúr

SVK Slovensky Strojnicka fakulta1996

Kniha: Cyklónové aparáty - Peter Hodúr
Katalógové číslo: 233117 viac »
7,98

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Cyklónové aparáty

Monografia sa zaoberá ucelenou teóriou na výpočet cyklónových aparátov. Na rozdiel od iných, doteraz publikovaných teórií, je táto teória spoločná pre výpočet aerocyklónov a hydrocyklónov. Autori ju nazvali Jednotná metóda výpočtu cyklónových aparátov. Prezentovaná teória umožňuje počítať hlavné porcesné parametre aj atypických cyklónových aparátov. K hlavným procesným parametrom patria - výkonnosť aparátu, jeho nároky na spotrebu energie a účinnosť odlučovania, alebo triedenia dispergovaných častíc v tekutej zmesi. Okrem toho prezentovaná teória umožňuje počítať distribučné koeficienty delenia vstupujúcej zmesi do cyklónového aparátu na viaceré prúdy zmesi, ako aj ich zložiek, vystupujúcich von z cyklónového aparátu. Umožňuje tiež počítať vzájomné súvislosti tlakov jednotlivých prúdov tekutej zmesi alebo tlak tekutiny v hermetickom zásobníku, ak je takýto zásobník pripojený na výtokovom konci cyklónu. V prílohovej časti sa nachádzajú výpisy programových jednotiek napísaných v programovacom jazyku Pascal VII, ktoré slúžili na testovanie prezentovanej teórie. Príklady zaradené v tejto mongrafii slúžia na demonštrovanie niektorých možností využitia prezentovanej teórie.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
233117
Názov
Cyklónové aparáty
EAN/ISBN
8022708968
Forma
Brožovaná
Autor
Peter Hodúr
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
1996
Rozsah
263
Rozmer
175×250
Hmotnosť
0,49
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Cyklónové aparáty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.