Príbeh dvoch storočí

Rachel Harrisová

SVK Slovensky CooBoo2014/08

Kniha: Príbeh dvoch storočí - Rachel Harrisová
Katalógové číslo: 231158 viac »
Séria kníh: Moje sladké šestnáste storočie
Moje sladké šestnáste storočie
Titul je zaradený v tejto sérii
11,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Príbeh dvoch storočí

Ďalšie kúzlo v stane záhadnej cigánky spôsobí, že sa Alessandra ocitne v rušných uliciach Beverly Hills o päť storočí neskôr. Prekvapená mätúcimi situáciami, hrozivou dopravou a trúfalo oblečenými tínedžermi začína objavovať svoje nové ja. Akoby toho nebolo dosť, do cesty sa jej pripletie tvrdohlavý, zato však príťažlivý Austin, ktorý odrazu mení všetko, v čo Less doposiaľ verila a odkrýva jej svet plný možností...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
231158
Názov
Príbeh dvoch storočí
EAN/ISBN
9788074476211
Forma
Viazaná
Autor
Rachel Harrisová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/08
Rozsah
296
Rozmer
130 x 200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

40431
12.12.2014 20:31:01

Táto kniha je výnimkou z pravidla, že všetky druhé diely sú horšie ako prvé. Po prečítaní knihy Príbeh dvoch storočí to jednoznačne môžem vyhlásiť. Autorka sa s každým dielom zlepšuje. Kniha je písaná ľahkým štýlom, takže sa číta ako keby sama. Skutočnosť, že sa dej odohráva v súčasnosti som považovala za plus (nemám nič proti dejom z minulosti, sama ich čítam veľa), ale zaujímalo ma ako sa hlavná hrdinka pochádzajúca z 16teho storočia popasuje s moderným svetom. Ďalším plusom bol pomerne uzatvorený koniec, po ktorom som si nemusela, obrazne povedané, trhať vlasy. :) Jediným rušivým pocitom, ktorý som mala po dočítaní, bol ten, že autorka mohla z tejto témy cestovania v čase vyťažiť viac, ale ten som mala už po prečítaní prvej časti. Takže suma sumárum ju rozhodne odporúčam ako ľahšie voľnočasové čítanie.