Babičkine múčniky a iné dobroty

Renato Magát

SVK Slovensky Príroda2014/09

Kniha: Babičkine múčniky a iné dobroty - Renato Magát
Katalógové číslo: 230352 viac »
Séria kníh: Babičkina kuchyňa
Babičkina kuchyňa
Titul je zaradený v tejto sérii
13,32

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Babičkine múčniky a iné dobroty

Aj vy si často a radi zaspomínate na fantastické, ba priam rozprávkové koláčiky, bábovky, zákusky či iné dobroty, ktoré kedysi dávno robievala vaša babička? Pamätáte si ešte, ako neodolateľne rozvoniavali v jej domácnosti počas pravidelných nedeľných návštev? Oživiť si tieto krásne spomienky môžete teraz prostredníctvom knižky, ktorú práve držíte v rukách. Prinášame vám v nej totiž to najlepšie z overených receptov našich starých mám a dokonca vám ich ešte aj ponúkame presne v takej istej podobe, v akej nám ich odovzdali naše vlastné babky, mamy, tety či rodinné známe. Pri čítaní našich receptov na múčniky a iné dobroty sa vám preto pokojne môže stať, že budete mať pocit, akoby vaša vlastná babička stála hneď vedľa vás a celým pečením vás krok za krokom viedla.
V tejto knižke nájdete nielen recepty na koláče od výmyslu sveta, ale aj na rôzne sladké jedlá a slané múčniky. Stovky receptov, množstvo užitočných rád a tipov, ktoré sa vám pri pečení určite zídu. Jednoducho povedané, Babičkine múčniky a iné dobroty ulahodia aj tým najnáročnejším maškrtníkom. Na záver preto len dodáme...
Dobrú chuť!

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
230352
Názov
Babičkine múčniky a iné dobroty
EAN/ISBN
9788007023666
Forma
Polstrovaná LUX
Autor
Renato Magát
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/09
Rozsah
400
Rozmer
165×240 mm
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Babičkine múčniky a iné dobroty zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.