Sedem dobrých rokov

Etgar Keret

SVK Slovensky ARTFORUM2014

Kniha: Sedem dobrých rokov - Etgar Keret
Katalógové číslo: 229061 viac »
7,90

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Sedem dobrých rokov

Nová zbierka poviedok jedného z najprekladanejších a najobľúbenejších izraelských spisovateľov, izraelského Tarantina – Etgara Kereta.

V Izraeli zbierku radšej ani nepublikoval, príliš otvorene sa dotýka krutej izraelskej každodennosti zatienenej teroristickými útokmi, sebevraždami a všadeprítomnou smrťou a zároveň je drzá, chladná a plná šibeničného humoru.

Kniha zachytáva sedem rokov Keretovho života, keď „mal to šťastie byť zároveň synom i otcom“. Sedem rokov otca, ktorému sa narodil syn vo chvíli ako vo vedľajšej ulici teroristi odpálili bombu, spisovateľa, ktorý podstatnú časť svojho života trávi na letiskách a syna, ktorý vďaka písaniu spoznáva aj svoju židovskú minulosť.

V Poľsku má Etgar Keret vlastný dom v úzkej medzere medzi dvoma domami. Dom má proporcie Keretových poviedok – je odvážny a minimalistický.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
229061
Názov
Sedem dobrých rokov
EAN/ISBN
9788081500619
Forma
Pevná
Autor
Etgar Keret
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
156
Rozmer
145×220
Hmotnosť
0,32
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Sedem dobrých rokov zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.