V posteli starého mládenca

Kniha: V posteli starého mládenca - 5 - Tracy Anne Warrenová
Katalógové číslo: 228856 viac »
Séria kníh: Bratia Byronovci
Bratia Byronovci
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: V posteli starého mládenca

5

Hlavným hrdinom ďalšieho príbehu z obľúbenej série o šľachtickom rode Byronovcov je štvrtý z bratov Drake, príťažlivý starý mládenec. 

Lord Drake Byron vedie mimoriadne rušný život, a tak nemá kedy pomýšľať na ženenie. Tento geniálny vedec a matematik vymyslel šifru, ktorá má pomôcť Angličanom poraziť Napoleona. Pochopiteľne, o nerozlúštiteľnú šifru má záujem aj druhá strana. Ibaže Drake nemá najmenšie tušenie, že pôvabná dievčina Anne Greenwayová, ktorú najal ako domácu, je v skutočnosti francúzska špiónka...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
228856
Názov
V posteli starého mládenca
Podnázov
5
EAN/ISBN
9788022017930
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
Tracy Anne Warrenová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/07
Rozsah
264
Rozmer
130×200 mm
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(2)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kapi 3 z 5
11.02.2016 20:43:29

Piata kniha série o Byronovcoch z Braeborne a pevne verím, že nie posledná. Kniha sa mi príjemne a ľahko čítala hoci možno to chcelo o čosi viac napätia. Ale pekne po poriadku, začnem od hlavných postáv. Drake je matematický génius, ktorý večne rieši zložité tézy a teorémy, ktorým rozumie hŕstka ľudí. Čo mi na ňom bolo sympatické a dôvod prečo som si ho obľúbila bol, že pri Sebastianne sa správal ako horko krvný chlap a mozog nebol práve ten orgán, ktorým premýšľal. Sebastianne, jeho nová domáca, ktorá je vlastne neochotná špiónka je milé žieňa, ktorému skrátka celý čas držíte palce, aby sa jej z šlamastiky, do ktorej sa dostala, nie vlastnou vinou, podarilo úspešne vymotať. Tak a teraz k tým nedostatkom. No všetko tu prebieha akosi príliš hladko. Sebastianne získa tajnú „super zabezpečenú“ šifru do mesiaca a bez vážnejších komplikácií. Potom hlavný záporák je skôr otravný než desivý. Oblbne ho „slabá“ žena, beriem, že o šifrách nemal šajnu nad tým prvým kiksom by som privrela oči, ale nechať sa vydierať od Sebastianne? To nie. Stačilo, aby namieril zbraň na jej bratov či otca a povyhrážal sa im smrťou a sypala by skutočnú šifru na počkanie. No a nakoniec samotná záchrana jej rodiny, žiadna dráma ani komplikované schémy. Lusknete prstami a všetci sú v pohode a s ľahkosťou v Anglicku. Mimo toho sa však kniha ľahko číta a ako bonus (a v mojich očiach veľmi veľké plus) je že sa zas stretne celá rodiny Byronovcov a pekne sa dozvieme ako sa rozvíjajú osudy ostatných hrdinov z predchádzajúcich kníh.


elinor 3 z 5
21.02.2017 07:59:13

Príjemná kniha na pohodový večer. Kniha obsahuje zaujímavú zápletku, je plná napätia, vášne a lásky. Samozrejme, ako aj iné podobné knihy končí šťastným rozprávkovým koncom :)