Eleanor a Park

Rainbow Rowell

SVK Slovensky IKAR2014/11

Kniha: Eleanor a Park - Rainbow Rowell
Katalógové číslo: 227052 viac »
7,90

Na dopyt
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Eleanor a Park

Obaja majú šestnásť, sú spolužiaci a sú úplne iní ako ostatní.

Eleanor -  Červenovláska z chudobnej rodiny. V jednej izbe sa tlačí so štyrmi súrodencami. S nevlastným otcom sa neznáša pre jeho násilnícke sklony. V škole je nová a nepatrí k obľúbencom – nenosí značkové oblečenie, lebo jej rodičia na to nemajú, nie je štíhla ako spolužiačky a na jej vtipných hláškach sa nikto nesmeje.

Park - Jeho rodina netrpí núdzou, ale Park nemá rád sám seba. Chýbajú mu svaly bejzbalistu, výška basketbalistu a sebavedomie amerického tínedžera z nebraskej Omahy. Parkovu matku si totiž otec priviedol z Kórey a syn zdedil jej ázijské črty. A tak si najradšej číta komiksy, počúva obľúbenú hudbu a v školskom autobuse sedí sám. Až kým jedného dňa nenastúpi istá červenovláska a nikto – okrem neho – ju k sebe nepustí sadnúť. Eleanor a Park nie sú hlúpi a vedia, že prvá láska takmer nikdy nevydrží. Sú však aj dosť zúfalí a dosť odvážni, a tak to spolu skúsia...

Z anglického originálu Eleanor and Park (St. Martin’s Press, New York 2013) preložila Diana Ghaniová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
227052
Názov
Eleanor a Park
EAN/ISBN
9788055140469
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Rainbow Rowell
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/11
Rozsah
336
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,30
Stav
Na dopyt
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Silvia 5 z 5
27.12.2014 22:40:51

Ako je napísané na obale knihy "dvaja čudáci, jedna výnimočná láska", je to pútavý a zaujímavý príbeh. Prečítala som ju za 2 dni a nemohla som z nej odtrhnúť oč.i :) Určite odporúčam mojej vekovej kategórii, čo je cca. 15 rokov :)


Lirity Lilith Ouida 4 z 5
16.09.2015 22:00:06

Knihu som prečítala ani nie za jeden deň. Eleanor a jej súrodenci mala hrozní život a debila nevlastného otca. Jej nevlastní otec jej bil matku a chľastal. A aj tak sa jej matka Eleanor nikdy nezastala. Bývali v malom dome kde menšie deti spali na dlážke lebo mali iba jednu dvojposchodovú posteľ a kuchyňa kúpeľná a záchod boli v jednej miestnosti oddelené iba závesom. Ale ani jej vlastní otec nebol o nič lepší, neprejavil žiaden záujem o svoje deti. Bola bacuľka,boli chudobní veľmi. Podprsenku nosila zapnutú zicherkami. Vlasy si umývala saponátom ale šampónom pre psov. Nemala zubnú kefku zuby si šuchala soľou. Strašne smutné. Parkovi rodičia boli milý ale ako každá rodina mali určité nezhody. Jeho mame sa Eleanor zo začiatku nepáčila ale časom sa to však zmenilo. Eleanor bola čudáčka to hej ale ja som sa jej ani nečudovala. Strašne mi však pripomínala mňa samú vedela som sa s ňou zžiť. Eleanor si v škole stále doberali a dávali jej hrozné prezývky. Občas boli až krutý. Na konci musela ujsť lebo ju chcel zneužiť jej nevlastní otec alebo zabiť iba zato že chodila z Parkom. Takže sa musela rozlúčiť z jedinými človekom čo ju Ľúbil. Park jej stále písal a ona to neotvárala ani mu nenapísala