A Delicate Truth

John Le Carré

GBR Anglicky SLOVART2014/05

Kniha: A Delicate Truth - John Le Carré
Katalógové číslo: 226783 viac »
3,85

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: A Delicate Truth

A counter-terror operation, codenamed Wildlife, is being mounted in Britain’s most precious colony, Gibraltar. Its purpose: to capture and abduct a high-value jihadist arms-buyer. Its authors: an ambitious Foreign Office Minister, and a private defence contractor who is also his close friend. Kit Probyn, Foreign Office veteran with a safe pair of hands and no previous experience of the dark arts, is to be the Minister’s eyes and ears on the ground. His “red telephone”. So delicate is the operation that even the Minister’s personal private secretary, Toby Bell, has been kept out of the loop. Suspecting a disastrous conspiracy, Toby attempts to forestall it, but is promptly posted overseas. Three years on, summoned by Sir Christopher Probyn, retired British diplomat, to his decaying Cornish manor house, and closely watched by Probyn’s daughter Emily, Toby must choose between his conscience and his duty to the Service. If the only thing necessary for the triumph of evil is that good men do nothing, how can he keep silent?
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
226783
Názov
A Delicate Truth
EAN/ISBN
9780241965191
Forma
Tvrdá, bez prebalu, lesklá
Autor
John Le Carré
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/05
Rozsah
400
Rozmer
113×180 mm
Hmotnosť
0,26
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
66%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
A Delicate Truth zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.