Tretí hlas

Cilla Börjlind Rolf Börjlind

SVK Slovensky IKAR2014/09

Viazaná: Tretí hlas - Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Katalógové číslo: 225707 viac »
Séria kníh: Tom Stilton a Olivia Rönningová
Tom Stilton a Olivia Rönningová
Titul je zaradený v tejto sérii
13,24

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Viazaná: Tretí hlas

Marseille. V lesoparku za mestom nájdu rozštvrtenú ženu. Kedysi pracovala v cirkuse ako živý terč vrhača nožov. Jej smrť hlboko otrasie dobrým priateľom bývalého kriminálneho inšpektora Toma Stiltona. Spolu s ním odchádza do Francúzska, aby zistili, čo sa skrýva za touto brutálnou vraždou.

Štokholm. Pracovníka Colnej správy nájdu obeseného vo vlastnom dome. Polícia však rýchlo zistí, že ide o fingovanú samovraždu. Prípad dáva do súvislosti so zmiznutím zhabanej zásielky drog, čo sa nachádzala v colnom sklade. Do vraždy úradníka Colnej správy je nečakane zatiahnutá Olivia Rönningová. Pustí sa do sledovania iných stôp než vyšetrovatelia. Motív vraždy ju privádza do kruhov, kde sa točia veľké peniaze získané z parazitovania na švédskom sociálnom systéme.

Keď Tom a Olivia pochopia, že záhadné vraždy spolu súvisia, spoja sily, aby ich vyriešili.

Zo švédskeho originálu Den Tredje Rösten (Norstedts, Stockholm 2013) preložila Mária Bratová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225707
Názov
Tretí hlas
EAN/ISBN
9788055140254
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Cilla Börjlind, Rolf Börjlind
Druh tovaru
Viazaná
Rok vydania
2014/09
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
424
Rozmer
145×227
Hmotnosť
0,50
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 3 z 5
30.06.2015 17:34:07

Krimi príbeh zo Štokholmu a z Marseille. Postavy v knihe sú naozaj rôznorodé - čo sa týka charakteristík, ale aj prostredia z ktorého pochádzajú, čo robia - kriminalistka, bezdomovec (bývalý kriminalista) ktorý sa snaží vrátiť späť do života, mladá žena, ktorá skončí policajnú akadémiu a nechce robiť u polície, bývalý vrhač nožov v cirkuse, žena ktorá býva na lodi. Prví štyria sa poznajú a sú medzi nimi aj priateľské väzby a rešpekt. Všetci si so sebou nesú nejakú viac, či menej bolestnú minulosť, s ktorou sa snažia vyrovnať a ktorá sa im vždy v nejakej súvislosti pripomína a ovplyvňuje ich konanie. Samozrejme do toho vraždy, do ktorých sa tieto štyri postavy zapletú. Najprv nájdu obeseného colníka a na colnom úrade zmiznuté drogy, bohatý finančník, ktorý úspešne kryje hnusné praktiky v domovoch pre dôchodcov zomrie zastrelený vo svojej luxusnej vile, v Marseille rozštvrtia bývalú cirkusantku, ktorá sa živí natáčaním pornofilmov. Všetko je to vzájomne prepojené. Odkrýva sa tu aj hĺbka ľudskej perverznosti a zvrátenosti, ktorú ukrývajú práve tí, od ktorých by ste to najmenej očakávali. A doplácajú na to najnevinnejší - mladé dievča, dcéra jednej z obetí vraždy skočí z výškovej budovy, ale predtým si ešte neúspešne podreže žily, ale zachránia ju. Kniha má aj niektoré akčné miesta. Vcelku sa čítala celkom dobre. Pre mňa také ľahšie čítanie, oddychové - i keď ako som napísala, ľudia v sebe skrývajú rôzne tváre a temné stránky. Doporučujem pribaliť si na dovolenku.