Pod hladinou

Aljašská odvaha Kniha prvá

Dani Pettreyová

SVK Slovensky Porta libri2014/04

Kniha: Pod hladinou - Aljašská odvaha Kniha prvá - Dani Pettreyová
Katalógové číslo: 225050 viac »
Séria kníh: Aljašská odvaha
Aljašská odvaha
Titul je zaradený v tejto sérii
8,59

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pod hladinou

Aljašská odvaha Kniha prvá

Bailey Craigová prisahala, že sa do Yancey na Aljašku už nikdy nevráti. V mladosti sa dopustila vecí, na ktoré by najradšej zabudla, ale Yancey nie je mesto, ktoré zabúda ľahko. Vracia sa na pohreb blízkej osoby, ktorá zahynula pri leteckom nešťastí, ale na povrch vyplávajú temné dôkazy a Bailina pomoc sa pre vyriešenie prípadu stane nenahraditeľnou. Cole McKenna zvláda nebezpečné potápanie a záchranné akcie. Dokáže sa vyrovnať so strachom, že jeho mesto ohrozuje vrah. Ale čeliť skutočnosti, že Bailey sa vrátila, je veľkou výzvou. Kedysi mu zlomila srdce. Zdá sa však, že nie je rovnakým dievčaťom, ktoré pred desiatimi rokmi odišlo z Yancey. Ani on už nie je tým chlapcom, ktorého vtedy opustila. Čas neúprosne beží a počet obetí stúpa. Bailey a Cole sa musia preniesť ponad zranenia z minulosti a začať spolupracovať, až kým skrytá pravda nevyjde najavo.

“Romantický príbeh, ktorý vás udrží v napätí až do poslednej strany.” DEE HENDERSONOVÁ

„Nádherný príbeh o viere, dobrodružstve, sile odpustenia a o druhej šanci! Dani Pettreyová má dar vytvoriť postavy, do ktorých sa zamilujete...“ LYNETTE EASONOVÁ

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
225050
Názov
Pod hladinou
Podnázov
Aljašská odvaha Kniha prvá
EAN/ISBN
9788097144821
Forma
Brožovaná
Autor
Dani Pettreyová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/04
Rozsah
280
Rozmer
147×229 mm
Hmotnosť
0,30
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
200.0%
(1)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

kniznicaJB 2 z 5
18.08.2014 18:16:09

Čakala som niečo viac, prostredie Aljašky aj zápletka tomu nasvedčovali, ale bola to len jedna kniha z mnohých, ničím neprekvapila, nezaujala. Nebolo nad čím rozmýšľať, nebol tam žiadny zvrat udalosti. Sú to tie knihy, na ktoré rýchlo zabúdam. Predvídateľný dej, konanie postáv. Dosť mi prekážalo, že hlavná hrdinka Bailey všade kde sa len dalo myslela na to, že to, čo pokazila kedysi, sa už nikdy nedá vrátiť späť a ako veľmi niekomu ublížila. Stačilo to napísať prvýkrát a potom ešte 1-2krát spomenúť. Spisovateľka opisuje aj vzťahy v rodine, kde súrodenci stratili rodičov a vychovával ich brat. Niekedy to bolo na mňa až preidealizované, učebnicovo ukážkové. Tiež je tam dosť myšlienok o Bohu a o tom ako im viera pomáhala, ale zas pre niekoho nábožensky založeného to bude v poriadku. Čiže "romantický príbeh ktorý vás udrží v napätí až do poslednej strany" - romantický? Pripúšťam že v svojej podstate áno. Napätie? Pre mňa určite nie. Dočítala som ju až do konca preto, lebo je len málo kníh, ktoré som nedočítala, aj keď niekedy s trápením. Jediný klad tejto knihy je, že sem tam sa v nejakej maličkej drobnosti spomenula história Ruska.


čitateľka 4 z 5
08.03.2019 23:15:38

Kniha bola podľa môjho názoru veľmi zaujímavá. Pútavý dej, veľa udalostí je nepredvídateľných. Správanie postáv sa dalo predvídať, ale riešenie udalostí a odhaľovanie dôkazov boli podľa môjho názoru nečakané. Vytkla by som akurát tak niektoré maličkosti, správanie niektorých postáv mi neprišlo v niektorých momentoch prirodzené, ale knihu aj napriek tomu hodnotím dobre.