Manželské rozhovory

Bobbie a Miron YAGEL

SVK Slovensky Porta libri2013

Kniha: Manželské rozhovory - Bobbie a Miron YAGEL
Katalógové číslo: 224974 viac »
6,70

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Manželské rozhovory

Ste v takom kolotoči, že sa už ani nerozprávate? Ste takí zaneprázdnení, že ani nepomyslíte na spoločnú zábavu? Ste takí vyčerpaní, že už nemáte spoločný sex? Ste takí vyprázdnení, že nemôžete spolu duchovne rásť? Čas, ktorý strávite pri týchto zamysleniach, obohatí vaše manželstvo. Môže začať prehlbovanie vášho manželského vzťahu. Spolu sa zamyslíte nad láskou, spolupatričnosťou, komunikáciou, uznaním, záväzkom, nad emocionálnou a fyzickou intimitou, odpustením, nad duchovným životom a riešením konfliktov. Ak sa rozhodnete venovať čas zveľaďovaniu svojho manželstva, môžete s partnerom dosiahnuť celoživotné hlboké spoločenstvo. Prídete totiž na to, že dobré manželstvo nie je založené na tom, že máš správneho partnera, ale skôr na tom, že tým správnym partnerom sa staneš ty.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224974
Názov
Manželské rozhovory
EAN/ISBN
9788081560132
Forma
Brožovaná
Autor
Bobbie a Miron YAGEL
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
160
Rozmer
148×210
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
21%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Manželské rozhovory zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.