Triezve milosti

Príbeh o kresťanke-alkoholičke, ktorú dostihla láska

Heather Koppová

SVK Slovensky Kumran2014/03

Kniha: Triezve milosti - Príbeh o kresťanke-alkoholičke, ktorú dostihla láska - Heather Koppová
Katalógové číslo: 224375 viac »
4,38

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Triezve milosti

Príbeh o kresťanke-alkoholičke, ktorú dostihla láska

Heather Koppová ako dlhoročná kresťanka nikdy nečakala, že sa z nej stane alkoholička, ktorá si v celom dome vytvorí skrýše plné alkoholu – za knihami v pracovni, v špeciálnej priehradke obrovskej kabelky, v čižmách uložených v zadnej časti šatníka.
Aj keď sa jej kariéra a manželstvo ocitli na pokraji krachu, nepodarilo sa jej pozbierať sa a naďalej tajila skutočnú závažnosť svojho problému pred celým svetom, aj pred manželom. Počas dňa písala knihy o Bohu, modlitbe a rodine a večer sa zamykala v kúpeľni, aby mohla popíjať víno.
Podobne ako u iných kresťanov bojujúcich so závislosťou situáciu zhoršovala obrovská hanba a zmätok. Prečo jej na zmenu nestačila viera? Prečo nepomohlo ani pokánie či čítanie Biblie a modlitba? Kde bol v tej chvíli Boh?
Medzitým s hrôzou sledovala, ako sa jej starší syn ponára do závislosti od drog a alkoholu. Obávala sa o jeho život, ale dlho nedokázala prestať piť, aby mu pomohla – alebo aby si aspoň usporiadala vlastný život.
Až do dňa, ktorý všetko zmenil.
Heather Koppová opisuje svoju pozoruhodnú cestu z temnoty späť na svetlo s príťažlivým humorom a osviežujúcou úprimnosťou. Jej príbeh odhaľuje výzvy a duchovné hlavolamy, ktorým čelia kresťania chytení do pasce závislostí, a vykúpenie, ktoré nás čaká, keď sa ocitneme na pokraji vlastných síl.
Ak milujete Ježiša, ale priveľa nakupujete, priveľa pijete, priveľa jete, snívate o mužoch, s ktorými nie ste zosobášená, alebo sa iným spôsobom pripútavate k veciam, ktoré nenávidíte, potom sú Triezve milosti knihou pre vás.
Sledujte krivolakú, ale úprimnú cestu Heather Koppovej k slobode a hlbokému vzťahu s Bohom a nájdete novú nádej – a praktické kroky k uzdraveniu – pre svoju vlastnú cestu.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224375
Názov
Triezve milosti
Podnázov
Príbeh o kresťanke-alkoholičke, ktorú dostihla lás
EAN/ISBN
9788089487493
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Heather Koppová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Rozsah
224
Rozmer
141×211×21 mm
Hmotnosť
0,29
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
20%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Triezve milosti zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.