Škandalózne vzťahy

Sylvia Dayová

SVK Slovensky IKAR2014/09

Viazaná: Škandalózne vzťahy - Sylvia Dayová
Katalógové číslo: 224153 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Viazaná: Škandalózne vzťahy

Škandalózne vzťahy sú tri klasické erotické príbehy. Spájajú ich osudy hriešnych mužov, ktorí sa zapletú s mladými aristokratkami.

V prvom príbehu Ukradnuté radosti Sebastian Blake, gróf z Merricku, ušiel pred zodpovednosťou vyplývajúcou z jeho postavenia a stal sa neslávne známym pirátom. Na jednej z ulúpených lodí stretne energickú ženu a tá tvrdí, že je jeho nevesta. Vraj ich zosobášili ich otcovia prostredníctvom zástupcu.

Lucien Remington z poviedky Lucienov hazard je známy záletník, pre ktorého neplatia pravidlá ani v obchode, ani v posteli. Dostane všetko, na čo sa len pozrie. Spoločenské uznanie preňho nič neznamená. Je odhodlaný získať lady Julienne La Coeurovú. Raz sa táto krásna dáma vkradne prezlečená za muža do jeho klubu.

Jej šialená jasnosť Hugh La Coeur nikdy nechcel byť grófom. Zmyslom jeho života je víno, ženy a veľké stávky. Uprostred zimného dňa sa mu stane nehoda blízko navonok opusteného sídla, majetku šialenej vojvodkyne. Jej pôvabná spoločníčka Charlotte však pritiahne Hughovu pozornosť. S radosťou by strávil v jej posteli toľko času, koľko len bude možné.

Z anglického originálu preložila Monika Srnková.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
224153
Názov
Škandalózne vzťahy
EAN/ISBN
9788055139906
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Sylvia Dayová
Druh tovaru
Viazaná
Rok vydania
2014/09
Rozsah
320
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,30
Stav
Nedostupné
Zľava
0%
Súbory na stiahnutie...

Máme pre vás pár dokumentov (PDF), ktoré nám poskytol vydavateľ. Najčastejšie to býva obsah knihy alebo ukážková kapitola

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Tonka 5 z 5
16.06.2015 12:12:00

Výborná kniha na oddych, rýchlo sa číta, je výborne napísaná ako vlastne všetky knihy od tejto autorky. 3 samostatné príbehy, ktoré na seba aj trošku nadväzujú. Historické romance s nádychom erotiky, komu tento žáner vyhovuje, bude z tejto knihy nadšený.