Dotyk smrti

Tamina Berger

SVK Slovensky FRAGMENT2014/02

Kniha: Dotyk smrti - Tamina Berger
Katalógové číslo: 221867 viac »
Séria kníh: Triler
Triler
Titul je zaradený v tejto sérii
4,73

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Dotyk smrti

Sedemnásťročná Theresa neverí, že jej najlepšia priateľka Júlia spáchala samovraždu alebo mala nehodu. Je si istá, že na moste, z ktorého podľa polície spadla alebo skočila, nebola sama. Niekto bol s ňou - a strčil ju. No kto? Žeby záhadný Leon, ktorý Júliu prenasledoval na každom kroku? Theresa začne pátrať na vlastnú päsť a zistí veci, o ktorých by azda radšej nevedela...

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221867
Názov
Dotyk smrti
EAN/ISBN
9788080897871
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Tamina Berger
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/02
Edícia
Triler
Rozsah
224
Rozmer
135×203 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
3%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lirity Lilith Ouida 3 z 5
26.04.2015 14:04:14

Príbeh bol napínavý a veľmi dobre sa to čítalo. Theresa má 17 rokov matku alkoholičku a mladšiu sestru ktorá robí všetko aby nakoniec dopadla ako jej matka. Theresina najlepšia kamarátka zmizne a o niekoľko dní nájdu jej mŕtvolu. Theresa podozrieva Leaona z ktorého má pocit že ich stále sledoval a že ma záujem o jej kamarátku. Theresa vie že Júlia sa zmenila od kedy našla mŕtvolu Melisi. Theresa nájde Jullin denník a zistí že Júlia podozrievala z samovraždy Melisi svojho vl. otca. Melisa bola totiž tehotná. Júlia to zistila od Melisinej najlepšej kamarátky ktora vedela len to otcom dieťaje nejaký starší ženatí muž.A myslela si že otcom dieťa jej je otec. Theresa sa však odvážila a opýtala sa na to Júliinho otca on však jej povedal že s ňou nič nemal a prezradil jej že Melise radil aby to otcovi dieťaťa povedala a v tedy si všimol na zápisníku iniciály ktoré patrili tomu mužovi boli to MTS. Theresa konečne dal Leonovi šancu. Jej mama domov privedie nového muža a zdá sa že všetko sa pomaly otáča na dobré. Ale potom začne pociťovať že ju niekto sleduje a fotografuje. A až na Juliinom pohrebe zistí že ju po celí čas je sledoval a fotografoval priateľ je mami ktorí pracuje ako reportér. Aby s toho celého dostala súhlasí že pomôže pri maturitných novinách že urobí rozhovori z učiteľmi. A po rozhovore z učiteľom biológie odchádza ešte prefotiť dotazníky pre spolužiakov a pri odchode zo školy má zase pocit že ju niekto sleduje a zrazu ju niekto sotil zo schodov a jediné čo videla boli čierne topánky z čierno-bielou podrážkou. Preberie sa až v nemocnici ma ľahký otras mozgu a pár pomliaždenín. Na druhí deň sa predsa vyberie do školy a tam stretne učiteľa biológie a má si ísť k nemu domou po knihy na skúšky. Pri odchode si všimne jeho topánky no ale úž je neskoro lebo on si už všimol že to zistila a tak jej povie celí príbeh o tom čo sa stalo Júlií. Ako sa šmykla a on jej už pomôcť nemohol aké by boli reči že mal pomer zo študentkou ktorá sa potom zabila. Že nemôže nechať aby odišla a všetko zničila. Je sa však podarí dostať z domu a vtom ju zachráni Leon ktoré mu to všetko v čas došlo.