Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce

Richelle Mead

CZE Česky DOMINO2014

Kniha: Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce - Richelle Mead
Katalógové číslo: 221799 viac »
Pokrevní pouta
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce

Připadaly vám předchozí tři díly jako klid před bouří? Tak ta bouře právě nastává!

Alchymistka Sydney Sageová už velmi dlouho balancovala mezi tím, co jí bylo odjakživa vštěpováno jako její povinnost, a mezi tím, co sama cítila. A teď se v jediném okamžiku, na který fanoušci Richelle Mead nikdy nezapomenou, odhodlá k rozhodnutí tak odvážnému, že jím překvapí i sama sebe... Ani pak ale nemá vyhráno. Jako by nestačilo, že musí proplouvat mezi důsledky činu, kterým obrátila svůj život vzhůru nohama! Do toho se navíc snaží sblížit se svou sestrou Zoe, i když jí nikdy nemůže svěřit své největší tajemství. Nadále spolupracuje s legendárním Marcusem, díky němuž úplně změnila svůj názor na alchymisty. A v neposlední řadě se Sydney snaží uplatnit své neobyčejné magické schopnosti – pokud se jí totiž podaří to, co má v úmyslu, zničí vědomě vše, k čemu byla zrozena a vychovávána... Bylo by toho vrchovatě i pro holku, která nemusí vést dvojí život a tajit před většinou světa vše, co považuje za důležité. Včetně lásky. Protože teď se totiž hraje o všechno.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221799
Názov
Pokrevní pouta 4: Ohnivé srdce
EAN/ISBN
9788073039646
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Richelle Mead
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014
Rozsah
300
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
3.0 z 5.0
5
0%
(0)
4
0%
(0)
3
100.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Lyn_von_Nightlight 3 z 5
04.02.2014 20:29:21

VA a BL má veľkú fanúšikovskú základňu. Myslím si dokonca, že Adrian má ešte jednu ďalšiu samostatnú. Preto sa niet čo čudovať, ako veľmi sme všetci očakávali pokračovanie. Asi som bola až príliš nadšená. Čo som vlastne čakala? Poriadnu zápletku, romantiku, pohľad na vec z Adrianovho pohľadu, super hlášky, veľkú dávku akcie, niečo zo života vedľajších postáv. Dostala som možno tak dve veci z môjho zoznamu. Sydney a Adrian sú pre seba stvorení. Nikto o tom nepochybuje. Obaja majú veľmi dobre prepracované, reálne charaktery a všetci ich zbožňujeme. Sydney nie je ani náhodou ten typ hrdinky, ktorá vám začne liezť na nervy. Z racionálnej, vždy opatrnej a striktnej, baby sa vykľuje poriadna divoška. Keby si dala pokec so starým ja, staré ja by bolo z jej nového ja úplne zhrozené. V tejto časti som našla akosi málo vtipných hlášok. A ak som ich aj našla, boli skôr také nútené a nie vtipné a sarkastické, ako si spomínam. Proste k Adrianovi nesedeli. Autorke nejako došla šťava alebo si možno prechádza ťažkým obdobím, tak sa nechala až príliš pohltiť románikom medzi našimi protagonistami. Priznám sa, podľa mňa by bolo lepšie, keby bol príbeh rozprávaný iba z jedného pohľadu. Takto dostali až príliš veľa priestoru na vlastné myšlienkové pochody dve postavy a nestíhali sa vyjadrovať k ostatným, lebo potom by bola z knihy tisíc-stranová encyklopédia. Z mojej strany boli dva pohľady pre túto sériu veľmi zlým ťahom. Autorka si vo všetkom zbytočne narobila bordel. Viem, že zrejme chcela ulahodiť čitateľom tým, že im dala viac Adriana, viem, že niektorí boli z jej kroku nadšení, no ja stále trvám na tom, že menej je niekedy viac.