Tento muž

Vitajte v jeho zmyselnom svete

Jodi Ellen Malpasová

SVK Slovensky IKAR2014/06

Kniha: Tento muž - Vitajte v jeho zmyselnom svete - Jodi Ellen Malpasová
Katalógové číslo: 221335 viac »
Séria kníh: Tento muž
Tento muž
Titul je zaradený v tejto sérii
14,13

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Tento muž

Vitajte v jeho zmyselnom svete

Keď mladá bytová architektka Ava O’Sheaová prijme pracovnú ponuku, netuší, čo ju v luxusnom hoteli s názvom Zámok čaká. Najskôr bežná konzultácia s nafúkaným, nudným vidieckym snobom s cigarou v ruke. Napriek očakávaniu tam však stretne Jesseho Warda, zničujúco príťažlivého, veľmi sebavedomého plejboja, ktorý vyhľadáva erotické dobrodružstvá a neuznáva pritom nijaké hranice. Okamžite medzi nimi preskočí iskra. Ava sa k Jessemu nechce citovo pripútať, ale nedarí sa jej ovládnuť obrovskú túžbu, ktorú v nej prebudil. Vie, že tento muž jej napokon zlomí srdce, a inštinkt jej našepkáva, aby od neho ušla, kým to ešte dokáže. Lenže Jesse sa jej nechce vzdať. Aj on po nej túži a je rozhodnutý získať si ju za každú cenu.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
221335
Názov
Tento muž
Podnázov
Vitajte v jeho zmyselnom svete
EAN/ISBN
9788055138244
Forma
Tvrdá, s vrchným obalom, matná
Autor
Jodi Ellen Malpasová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/06
Edícia
Svetový bestseller
Rozsah
472
Rozmer
125×200 mm
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
11%
Úryvok z obsahu knihy...

Máme pre vás úryvok z knihy na prečítanie. Čo poviete, páči sa vám táto kniha?

Pomaly spustil jednu ruku, akoby sa chcel ubezpečiť, že zostanem nehybne stáť, a potom vzal moje rozpustené vlasy a zahalil mi nimi tvár ako závojom. Vo svojej súkromnej tme som počula svoj mozog, ako mi prikazuje, aby som ušla, ale moje telo malo iné plány.
Znovu mi položil ruku na plece a začal pomaly masírovať napnuté svaly. Bol to zvláštny pocit. Z pier mi vykĺzol tichý vzdych a zakrútila sa mi hlava. Tlak na mojom pleci zosilnel a ja som si vychutnávala príjemné dotyky jeho talentovaných rúk a horúci, mentolový dych, ktorý sa priblížil tesne k môjmu uchu. Zachvela som sa a otočila tvár k jeho zdroju. Vedela som, že ho tým povzbudzujem, no v tej chvíli som úplne stratila hlavu. Chcela som viac.
„Nebráň sa,“ zašepkal a vibrácie jeho hlasu vyslali do môjho tela rázové vlny. Celá som sa roztriasla. Úplne som sa prestala ovládať.

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.4 z 5.0
5
166.7%
(3)
4
500.0%
(1)
3
500.0%
(1)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Neliss
14.06.2014 11:14:38

Ava O’Sheaová je úspešná bytová architektka so skvelou prácou. Pôsobí celkom normálne a príjemne, aspoň do chvíle, kým sa nestretne s Jessem Wardom. Jesse Ward je totiž neskutočne dokonalý, sexy, neuveriteľne arogantný a Avu všetka tá elektrina vo vzduchu div že nezabije. Nuž a bez ohľadu na to, ako hlúpo sa v jeho prítomnosti správa, Jesse Avu chce. A tak sa začína kopa strán naplnená ich intenzívnym, šialeným vzťahom a erotickými scénami. On je niekedy vcelku milý, zvyčajne však prehnane žiarlivý a posadnutý kontrolou, ona si v niektorých chvíľach uvedomuje, že čosi nie je v poriadku, no väčšinou jej je to úplne jedno. Kniha je napísaná veľmi čitateľne. Akokoľvek som si chcela trieskať hlavu o stenu nad správaním hlavných postáv, stránky ubiehali rýchlo a kniha mala tú správnu atmosféru. Ďalšie plusové body má u mňa koniec, kedy sa začali veci viac riešiť a emócie, ktorými bol príbeh nabitý, ma konečne zasiahli. Tento muž a podobné romány nie sú moja šálka kávy, no do istej miery vidím, prečo kniha v zahraničí zabodovala a v svojej plnej šialenosti dorazila aj na Slovensko. Verím, že si u nás nájde svojich fanúšikov.


Kristína Gondová 3 z 5
22.07.2014 18:56:55

Čakala som viac...Erotiky je teda v knihe požehnane, aj štýl autora je celkom fajn, ale zápletka a jej gradácia je slabučká. Pripomína mi to červenú knižnicu z tesne porevolučných čias, kde dobré boli akurát posteľové pasáže :)


luciam 5 z 5
23.07.2014 13:45:57

vrelo odporucam a tesim sa na pokracovanie...urcite si ju kupim...


wexinka 4 z 5
01.10.2014 14:11:25

Nelutujem precitanie, myslim, ze to nemoze lutovat nikto, ale ocakavala som nieco ine, lepsie , odlisnejsie od 50tich odtienov...


Pepina 5 z 5
30.11.2014 13:59:36

Som veľmi spokojná. Myslím, že táto kniha je jedna z mála, čo je odlišná od FSoG. Až na ten koniec. To bolo až príliš podobné .


Bety 5 z 5
14.05.2015 13:45:36

odporucam