Povrchy a rozhraní

Vilém Kraus

CVUT Praha2009

Kniha: Povrchy a rozhraní - Vilém Kraus
Katalógové číslo: 217354 viac »
18,47

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Povrchy a rozhraní

Předmětem díla jsou zákonitosti vztahu mezi mechanickými, fyzikálními a chemickými vlastnostmi pevných látek a charakteristikami jejich povrchu. Text, obsahující odpovědi na základní otázky z této důležité oblasti materiálového inženýrství, má tři části: o struktura povrchu pevných látek; struktura rozhraní v pevných látkách; kapilarita; adsorpce; epitaxie, endotaxie a topotaxie; horror superficei; únava, deformace a lom kovových materiálů, o diagnostika povrchových vrstev (hlavní metody určení sledovaných povrchových charakteristik): mikrogeometrie povrchu; difrakční fázová a texturní analýza; difrakční tenzometrie, o materiály a technologie (přehled materiálů a procesů, u nichž mají vlastnosti povrchů a mezipovrchů zvlášť významnou úlohu): inkluzivní sloučeniny; LB-vrstvy; dvojrozměrné struktury; koloidní (nanodisperzní) systémy; povrchová (heterogenní, kontaktní) katalýza; inženýrství povrchů a rozhraní.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
217354
Názov
Povrchy a rozhraní
EAN/ISBN
9788001042489
Forma
Brožovaná
Autor
Vilém Kraus
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2009
Rozsah
299
Rozmer
177×250
Hmotnosť
0,56
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
15%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Povrchy a rozhraní zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.