Úvod do permakultúry

Reny Mia Slay

alter-nativa2012

Kniha: Úvod do permakultúry - Reny Mia Slay
Katalógové číslo: 216236 viac »
16,71

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Úvod do permakultúry

Kniha, vhodná pre záhradkárov, chovateľov, poľnohospodárov, architektov, ekonómov a všetkých ostatných ľudí, ktorí majú záujem na zlepšovaní života na planéte Zemi vás jednoduchým spôsobom uvedie do permakultúry, ktorá je systémom pre navrhovanie trvalo udržiteľných ľudských sídiel. Je to prístup k životu, založený na etickom využívání krajiny, ktorý kombinuje mikroklímy, rastliny, zvieratá, pôdu, vodné hospodárstvo, štruktúry a ľudské potreby do vzájomne komplexne spolupracujúcich, produktivnych komunít. Obsahuje kapitoly ktoré smerujú k etickému využívaniu krajiny – energeticky úsporné navrhovanie pozemkov, záhrad a budov, metódy plánovania a designu, zdroje z domových odpadov, recyklácia, komunitné finančné systémy, poľnohospodárske zvieracie kŕmne systémy, prepojenie pastvín a úžitkových stromov, ovocné sady, lesné záhrady, domáci les, bezorebné pestovanie obilovín, stratégie pre budovanie pôdy, vodné hospodárstvo, primerané technológie ... Nájdete v nej množstvo inšpirácií, ktorých princípy a metódy možno aplikovať v našich podmienkach, ale citlivo, s využitím miestnych zdrojov – inak by neboli rešpektované základné princípy permakultúry. Z obsahu: - Energeticky úsporné navrhovanie pozemkov a záhrad, metódy plánovania a dizajnu. - Umiestnenie a dizajn domu, integrácie budov a rastlín, zdroje z domových odpadov. - Mestská permakultúra: design záhradky, recyklácia a komunitné finančné systémy. - Najvýhodnejšia využitie plotov, treláže, skleníkov a chladníkov. - Slepačie a prasačie kŕmne systémy, integrácia pastvín a úžitkových stromov. - Ovocné sady, lesné záhrady, domáci les, bezorebné pestovanie obilnín. - Ako ovplyvňovať mikroklímu okolo domu a v záhradke. - Stratégia pre budovanie pôdy, vodné hospodárstvo a primerané technológie...
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
216236
Názov
Úvod do permakultúry
EAN/ISBN
9788096975488
Forma
Brožovaná
Autor
Reny Mia Slay
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2012
Rozsah
244
Rozmer
210×297
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
7%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Úvod do permakultúry zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.