Polrok bez sexu

erotické poviedky pre ženy a mužov

Dušan Taragel

SVK Slovensky Dixit2013

Kniha: Polrok bez sexu - erotické poviedky pre ženy a mužov - Dušan Taragel
Katalógové číslo: 209950 viac »
Ušetríte až 0,98 € z bežnej ceny 5,99
A navyše získate 5 vernostných bodov
5,01
Vyexpedujeme do 7 dní
U dodávateľa

Kniha: Polrok bez sexu

erotické poviedky pre ženy a mužov

Každý človek prejde počas svojho života fázou, kedy sa na prvé miesto jeho záujmu dostane sex. Tvrdí sa, že väčšiu iniciatívu v tejto oblasti prejavujú muži. Je to však len mýtus – najnovšie vedecké výskumy spoľahlivo dokazujú, že ženy myslia na sex častejšie a intenzívnejšie ako muži a sex má aj väčší vplyv na ich vnútorný život a pocit šťastia. Kniha Polrok bez sexu je vtipným a zároveň veľmi otvoreným pohľadom do sveta žien a mužov, pre ktorých sa sex stal v istej chvíli zmyslom ich života.

Kniha obsahuje šesť poviedok zo života dnešných žien a mužov. Sú vtipné, ironické a veľmi otvorené, zamerané na čitateľov (a najmä čitateľky) vo veku 25 až 45 rokov, pre ktorých sex nie je tabu a pikantné scény ich skôr pobavia ako pohoršia. Záber poviedok je široký: od príbehu mladej, prudérnej študentky, ktorá odrazu zistí, že sex je veľmi dôležitý (Dospievanie), cez otvorenú spoveď úspešnej moderátorky, ktorá hovorí o svojom sexuálnom živote (Ako znela tá otázka?), cez príbeh dvoch priateliek, ktorých vzťah sa rozpadne vďaka sexu s ich partnermi (Najlepšie kamarátky), až po škandálny prípad zamestnankýň jednej firmy, ktoré zatúžia po novom kolegovi (Firemná aféra) či príbeh mladej manažérky, ktorej začne chýbať pravidelný sex (Polrok bez sexu).

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209950
Názov
Polrok bez sexu
Podnázov
erotické poviedky pre ženy a mužov
EAN/ISBN
9788089662050
Forma
Neviazaná, bez prebalu, lesklá
Autor
Dušan Taragel
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013
Rozsah
88
Rozmer
120×180 mm
Hmotnosť
0,09
Stav
U dodávateľa
Dostupnosť
Vyexpedujeme do 7 dní
Sadzba DPH
10%
Zľava
16%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Polrok bez sexu zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.