Iba jeden rok

Kým sa dozviete, ako sa príbeh skončí, spomeňte si, ako sa začal

Gayle Formanová

SVK Slovensky IKAR2014/03

Kniha: Iba jeden rok - Kým sa dozviete, ako sa príbeh skončí, spomeňte si, ako sa začal - Gayle Formanová
Katalógové číslo: 209637 viac »
Séria kníh: Iba jeden deň
Iba jeden deň
Titul je zaradený v tejto sérii

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Iba jeden rok

Kým sa dozviete, ako sa príbeh skončí, spomeňte si, ako sa začal

Keď sa Willem preberie z bezvedomia, netuší, kde je – v Prahe, v Dubrovníku alebo doma v Amsterdame? Francúzsky lekár mu ošetril ranu na hlave, ale Willem utŕžil aj inú, ktorú navonok nevidieť, napriek tomu bolí. Mladý Holanďan je zase sám a naliehavo potrebuje nájsť dievča, peknú Američanku, ktorú pomenoval Lulu, lebo jej pravé meno nepozná. Strávili spolu čarovný deň v Paríži a niečo na tom dni – alebo dievčati – núti Willema položiť si otázku, či im nie je súdené zostať navždy spolu. Opäť sa vydáva na cesty, blúdi od Mexika až po Indiu a dúfa, že to dievča ako zázrakom znovu stretne. Ale keď mesiace plynú a Lulu mu stále uniká, Willem začína pochybovať, či ruka osudu je naozaj taká silná, ako si myslel... A čo na to geniálny dramatik Shakespeare, ktorý mladú dvojicu najprv spojil, potom rozdelil a napokon v rozhodujúcej chvíli opäť zasiahol do ich života? Romantické, emotívne pokračovanie románu Iba jeden deň je príbehom voľby a náhody či „nehody“, ale aj šťastia, ktoré môžeme nájsť, keď sa voľba skríži s náhodou. Z anglického originálu Just One Year (Dutton Books, an imprint of Penguin Group, New York 2013) preložila Jana Seichertová.

Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
209637
Názov
Iba jeden rok
Podnázov
Kým sa dozviete, ako sa príbeh skončí, spomeňte si
EAN/ISBN
9788055137896
Forma
pevná
Autor
Gayle Formanová
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2014/03
Rozmer
125×200
Hmotnosť
0,37
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
4.5 z 5.0
5
200.0%
(1)
4
200.0%
(1)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Sue 4 z 5
20.03.2014 14:49:44

skutočne veľmi vydarená oddychovka, pri ktorej strávite nie dlhý čas a ktomu vám pohladí aj dušu :) kniha sa v ničom nepodobala na jej predchodkyňu, čo autorke kvitujem a Willem je zlatíčko :)


nicoll_a 5 z 5
30.04.2014 23:09:59

Iba jeden deň bola pre mňa jedna z najlepších kníh, čo som čítala, takže som sa na Iba jeden rok veľmi tešila a nesklamal ma. Bolo to rovnako úžasné, ak nie viac ako Iba jeden deň. Willemov rok bol neobyčajne zaujímavý a sledovať jeho vývoj ma neobyčajne bavilo. Len od toho konca by som čakala viac. Ale Gayle Forman našťastie vyslyšala naše modlitby a ešte niečo o Willemovi a Alyson napíše :)))