Kniha komiksů

Karel Franta

CZE Česky Albatros Media2013/10

Kniha: Kniha komiksů - Karel Franta
Katalógové číslo: 208994 viac »
12,99

Vypredané
NEDOSTUPNÉ

Kniha: Kniha komiksů

Karel Franta patří k nejvýznamnějším českým ilustrátorům dětské literatury. Současně se řadí mezi nejkvalitnější tvůrce obrázkových seriálů pro menší čtenáře – a to nejen jako kreslíř, ale i jako scenárista. Kniha komiksů Karla Franty nabízí kompletní soubor všech jeho rozsáhlejších autorských příběhů, které publikoval v 60. a 70. letech v časopisech Ohníček, Pionýr a Sluníčko. Nejznámějšího Malého Vinnetoua doprovázejí cykly SOS, Strašidýlko Kuk a Návštěva z pralesa.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
208994
Názov
Kniha komiksů
EAN/ISBN
9788000033013
Forma
Tvrdá, s prebalom, lesklá
Autor
Karel Franta
Druh tovaru
Kniha
Rok vydania
2013/10
Rozsah
224
Rozmer
163×255 mm
Hmotnosť
0,93
Stav
Vypredané
Sadzba DPH
10%
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
5.0 z 5.0
5
100.0%
(1)
4
0%
(0)
3
0%
(0)
2
0%
(0)
1
0%
(0)
Tvoje hodnotenie:
Odoslať

Veronika 5 z 5
16.11.2014 17:05:25

Karel Franta: Kniha komiksov je síce určená pre čitateľov od 8 rokov, ktorým zábavným spôsobom prináša rôzne menej alebo viac závažné situácie zo života s mravoučným odtienkom a so snahou i vzdelať, ale na svoje si prídu aj takzvaní pamätníci, ktorí vo všeobecnosti vyrastali nielen na komiksoch, ale aj detských či mládežníckych časopisoch a ich zbieraniu zasvätili polovicu svojho života. Obrázkové seriály Karla Frantu sú nadčasové. Nadčasové sú preto, že riešia i dnes aktuálne témy. Príbehy, obyčajne jedno až osemstránkové, rozprávajú odľahčenou úsmevnou formou farbisté (a to doslovne) príhody, ktorým museli čeliť hlavní protagonisti Frantových príbehov a ktoré si v istých momentoch žiadali oveľa prezieravejšej riešenie, ako sa môže na prvý pohľad zdať. Zatiaľ čo sa bude detský čitateľ vnárať do víru jemu blízkej fantastickosti a z každého krátkeho alebo o niekoľko obrázkových polí dlhšieho dobrodružstva si bude odnášať istú špecifickú osobnú skúsenosť založenú na spoznávaní ľudského charakteru, starší čitateľ sa zabaví nad dôvtipom ukrytým v a aj medzi jednotlivými panelmi. A podobne ako detský čitateľ i on si nájde v týchto avantúrnych výpravách záľubu.