Emil a detektivové

Médium CD: Emil a detektivové - 2 CD - Erich Kästner
Katalógové číslo: 203710 viac »

Nedostupné
NEDOSTUPNÉ

Médium CD: Emil a detektivové

2 CD

Kniha byla prvním triumfem známého německého spisovatele a znalce dětské psychologie Ericha Kästnera a do dnešních dnů se dočkala překladu do 59 světových jazyků. Kästnerův Emil si získal literární svět nejen coby vlaštovka nového žánru – dětské detektivky, ale také novátorským pojetím příběhu, ve kterém nevystupují učesané typy hodných dítek, ale opravdoví malí kluci a děvčata, se všemi svými dobrými vlastnostmi i nešvary. Napínavý děj autor navíc zasadil mimo tehdy obvyklé pohádkové kulisy, do obrovského a neznámého Berlína obydleného skutečnými lidmi z masa a kostí. Tyto prvky ve spojení s nadčasovým Kästnerovým humorem zajistily titulu celosvětovou popularitu a spolehlivě dopravily Emila s jeho prázdninovým kufříkem až ke čtenářům 21. století.
Podrobnejšie info...

Tu je zoznam vlastností a atrbútov, ktoré sa nám podarilo zistiť. Ak chcete vedieť viac, kľudne nás kontaktujte.

Katalógové číslo
203710
Názov
Emil a detektivové
Podnázov
2 CD
EAN/ISBN
8594172010049
Autor
Erich Kästner
Druh tovaru
Médium CD
Rozmer
143×123×10 mm
Hmotnosť
0,15
Stav
Nedostupné
Zľava
0%

Hodnotenia zákazníkov mohlo by Vás zaujímať

Podeľ sa s nami o svoj názor a my ťa odmeníme vernostnými bodmi. Pomôžeš iným zákazníkom s kúpou tohto titulu. Chceš viac informácií o našom vernostnom programe?

Najprv sa prihlás, za kvalitnú recenziu a hodnotenie Ťa odmeníme!
Tvoje hodnotenie:
Odoslať
Emil a detektivové zatiaľ nikto nehodnotil. Podeľte sa s ostatnými o svoj názor! Možno im tak pomôžete pri ich rozhodovaní.